To je šok! Heidi Klum sa tajne vydala za Kaulitza... už pred mesiacmi!

Tak tomu sa vraví poriadne prekvapenie! Modelka a televízna hviezda Heidi Klum, ktorá zvyčajne všetko možné zdieľa na sociálnych sieťach, je vydatá dáma. A tajila to mesiace!

12.07.2019 08:44
Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20,... Foto: ,
Heidi Klum a jej partner Tom Kaulitz na nedávnej prehliadke Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20 v Paríži.
debata

Portál TMZ.com priniesol dokument, z ktorého vyplýva, že matka štyroch detí povedala áno členovi formácie Tokio Hotel a svojmu partnerovi Tomovi Kaulitzovi. Malo sa tak stať 22. februára tohto roka, teda presne na ich výročie zoznámenia.

Už dávnejšie podľa médií blondínka poznamenala, že Kaulitz ju očaril na prvý pohľad a mala pocit, že stretla muža svojho života. „Stretli sme sa prvýkrát 22. februára a zobrala by som si ho hneď v ten deň,“ komentovala pred časom.

A zdá sa, že nezostalo len pri odvážnych slovách. Dvojica však svoj sobáš nijako nekomentovala, čo je pri Klumovej pomerne zvláštne. Momenty zo súkromia, aj toho intímneho a vzťahového totiž zverejňuje pomerne často na Instagrame.

Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty Amazon... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Snúbenci Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty Amazon Golden Globes. Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty Amazon po vyhlásení cien Golden Globes v januári tohto roka.

Na jej konte ani k novým správam od TMZ.com nepribudli žiadne komentáre. Klum momentálne nakrúca novú televíznu reality-šou, v ktorej vedľa nej účinkuje módny poradca a kritik Tim Gunn či dizajnér Joseph Altuzarra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Heidi Klum #tajomstvo #Tom Kaulitz

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....