Navrátilová s krásnou manželkou na Wimbledone! A bavili ich vojvodkyne

Na sobotňajší zápas finále ženskej dvojhry v tenise vo Wimbledone dorazili mnohé známe osobnosti. Nechýbali ani tenisové legendy, medzi nimi česká rodáčka Martina Navrátilová.

14.07.2019 10:07
debata (1)
Legenda tenisu Martina Navrátilová a jej... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Legenda tenisu Martina Navrátilová a jej manželka Julia Lemigova prichádzajú na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Legenda tenisu Martina Navrátilová a jej manželka Julia Lemigova prichádzajú na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone.

Dnes 62-ročná rodáčka z Prahy, ktorú zvyknú označovať aj za najlepšiu tenistku všetkých čias, sa usadila do kráľovskej lóže priamo za členky kráľovskej rodiny – vojvodkyne Kate a Meghan. S oboma ešte pred štartom zápasu živo diskutovala a zdalo sa, že Meghan ju rozosmiala dokonca pár humornými poznámkami.

Vojvodkyňa Catherine prichádza na finále...
Vojvodkyňa Meghan vyzerala očarujúco na...
+12Vojvodkyňa Catherine sa stretla aj s...

Pozornosť fotografov si však v tejto zostave nepochybne vyslúžila aj pôvabná partnerka Navrátilovej, ktorá sa usadila hneď po jej pravici. Reč je o Julii Lemigovej, niekdajšej ruskej kráľovnej krásy Miss ZSSR 1990 a podnikateľke, ktorá je Navrátilovej manželkou od roku 2014.

zväčšiť Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej... Foto: Reuters, POOL
Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej manželka Julia Lemigova Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej manželka Julia Lemigova sa zabávajú na komentároch vojvodkyne Meghan (dolu vpravo). Vedľa Meghan sedí jej švagriná - vojvodkyňa Kate.

Dvojica sa zosobášila po dlhoročnom vzťahu v New Yorku a hoci sa spoločne na verejnosti objavujú zriedkavo, tentoraz spravili výnimku. Lemigova je trojnásobnou mamou. Jej najstarší syn je už dospelý dvadsaťročný muž, s Navrátilovou však spoločne vychovávajú dcéry Emmu a Victoriu.

zväčšiť Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej... Foto: Reuters, POOL
Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej manželka Julia Lemigova Martina Navrátilová (vpravo hore) a jej manželka Julia Lemigova sa zabávajú na komentároch vojvodkyne Meghan (dolu vpravo).

Pre Navrátilovú nebola sobotňajšia účasť na finále prvou v rámci tohtoročného Wimbledonu. Pred pár dňami sa objavila na jednom zo zápasov a dokonca sa pozdravila so svojou kolegyňou Billie Jean Kingovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tenis #manželka #Martina Navrátilová #Julia Lemigova #Wimbledone

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...