Pre lásku a túto ženu príde o 38 miliárd! Bezos vzal na tenis novú partnerku

Už niekoľko dní je najbohatší muž sveta, podnikateľ Jeff Bezos rozvedený. Jeho románik s moderátorkou Lauren Sanchezovou, ktorý prerástol do vážneho vzťahu, ho nestál málo.

15.07.2019 00:00
Šéf a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos a jeho... Foto: ,
Šéf a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos a jeho priateľka - moderátorka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza.
debata (2)

Ako pred časom uviedli americké médiá, zakladateľ Amazonu by mal svojej bývalej manželke Mackenzie Bezosovej vyplatiť 38,3 miliardy amerických dolárov v podobe akcií známej spoločnosti Amazon.

Zdá sa však, že Bezos si z toho ťažkú hlavu nerobí. Aj po finančnom vyrovnaní zostáva najbohatším človekom planéty a jeho láska má konečne akúsi pomyselnú právoplatnú „zelenú“ pred zrakmi verejnosti.

Na finále mužskej dvojhry prišla aj operná...
Princ William a Catherine, vojvodkyňa z...
+10Herec Benedict Cumberbatch a operná diva...

Dôkazom bol pravdepodobne aj nedeľňajší zápas finále mužskej dvojhry vo Wimbledone, kde sa 55-ročný Američan objavil už v sprievode svojej novej oficiálnej partnerky – moderátorky Lauren Sanchezovej. Aj v jej prípade pôjde o rozvod, keďže Sanchez bola vydatá za za hollywoodskeho agenta Patricka Whitesella, s ktorým má dve deti, syna a dcéru. Bezos má so svojou exmanželkou Mackenzie tri biologické ratolesti a jednu adoptívnu dcéru.

zväčšiť Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore vpravo) a jeho partnerka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza po dlhoročnom manželstve. Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore vpravo) a jeho partnerka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza po dlhoročnom manželstve.

Správa o krachu manželstva Jeffa Bezosa s manželkou MacKenzie Bezosovou sa dostala do médií v januári 2019. Následne médiá prišli s informáciou, že najbohatší muž sveta prežíva niekoľkomesačný horúci románik s moderátorkou Lauren Sanchezovou.

The National Enquirer priniesol informácie, že Jeff Bezos si od apríla minulého roka posielal erotické sms-ky a fotografie práve s peknou moderátorkou – mal jej posielať dokonca zábery svojho prirodzenia a horúce správy, ktoré magazín aj zverejnil. Párik sa stretával v hoteloch či v súkromnom lietadle Bezosa, po vášnivých stretnutiach sa obaja vrátili k svojim „polovičkám“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jeff Bezos #wimbledon #miliardár #Lauren Sanchez

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...