Po dcére syn: Zeta-Jones ho vzala na F1. Prišli aj spajsky či James Bond

Počas nedávnej prehliadky značky Fendi v Ríme sa herečka Catherine Zeta-Jones objavila v spoločnosti svojej dcéry Carys. Tentoraz dostal priestor syn Dylan spoločne s manželom Michaelom Douglasom.

15.07.2019 11:10
debata
zväčšiť Herecký pár Michael Douglas a Catherine... Foto: Reuters, MATTHEW CHILDS
Herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones s ich synom Dylanom Michaelom Douglasom. Herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones s ich synom Dylanom Michaelom Douglasom.

Slávny hollywoodsky pár sa objavil na cene F1 na okruhu Silverstone vo Veľkej Británii. A tentoraz dostal príležitosť zúčastniť sa na výnimočnom popoludní práve ich starší syn Dylan Michael Douglas.

Zábery reportérov zachytávajú najmä spokojná mamu, ako sa s nadšením pozerá na svojho už takmer dospelého syna. Podľa zdrojov z okolia herečky, že Catherine Zeta-Jones veľmi spokojná mama a v rodinnej úlohe sa cíti často úplne najlepšie.

„S oboma deťmi má skvelý vzťah. Aj to je pre ňu dôvod na veľkú radosť. Práve rodina ich udržala spolu aj s Michaelom,“ uviedol pred časom zdroj pre americké médiá.

zväčšiť Speváčky a kamarátky Geri Halliwell (vľavo) a... Foto: Reuters, MATTHEW CHILDS
Speváčky a kamarátky Geri Halliwell (vľavo) a Mel B alias Melanie Brown prišli spoločne. Speváčky a kamarátky Geri Halliwell (vľavo) a Mel B alias Melanie Brown prišli spoločne.

Na nedeľňajšej Grand Prix cene sa okrem známeho hereckého páru zúčastnili aj kolegyne a kamarátky Geri Haliwell a Melanie Brown z formácie Spice Girls. Zaujímavosťou je, že dvojica mala mať pred časom údajne konflikt pre príliš úprimné slová druhej z nich.

Melanie Brown totiž v televíznom rozhovore uviedla, že v časoch začiatkov Spice Girls to bola práve Halliwell, s ktorou mala dokonca spoločnú sexuálnu skúsenosť. Ginger Spice mala byť na tieto slová nahnevaná, aj vzhľadom na fakt, že dnes je vydatá za Christiana Hornera, jedného z bossov F1. V nedeľu sa však Horner objavil v spoločnosti oboch dám. Okrem nich však robil spoločnosť aj hercovi Danielovi Craigovi, ktorý momentálne nakrúca novú bondovku a spravil si prestávku v nakrúcaní.

zväčšiť Šéf tímu Red Bull Christian Horner (vľavo) a... Foto: Reuters, MATTHEW CHILDS
Šéf tímu Red Bull Christian Horner (vľavo) a herec Daniel Craig. Šéf tímu Red Bull Christian Horner (vľavo) a herec Daniel Craig.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #formula 1 #syn #Catherine Zeta-Jones #Geri Halliwell

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...