Posun k lepšiemu! Jolie údajne navrhla Pittovi, aby strávil leto s deťmi

Zdá sa, že vzťahy medzi bývalými manželmi - herečkou Angelinou Jolieovou a hercom Bradom Pittom sa zmenili k lepšiemu. Aspoň podľa informácií, ktoré priniesol britský The Sun.

16.07.2019 00:00
debata
Herec Brad Pitt. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Brad Pitt. Herec Brad Pitt.

Podľa novín, ktoré sa odvolávajú na svoj zdroj, sa medzi exmanželmi „oteplilo“ a uzmierovací krok urobila práve Angelina.

Údajne navrhla svojmu expartnerovi, aby strávil leto s ich šiestimi ratolesťami, ktoré spoločne počas manželstva vychovávali. Práve osud detí bol po ohlásení rozvodu nejasný a Jolie údajne bojovala o to, aby Pitt mal s nimi minimálny kontakt.

„Angelina strávi veľkú časť leta nakrúcaním nového filmu a tak navrhla Bradovi, aby postrážil deti a strávil s nimi čas,“ uviedol zdroj pre The Sun. „Je to obrovský krok a posun vo vzťahu voči Bradovi, ktorý mal doteraz len veľmi obmedzenú možnosť času na trávenie v spoločnosti svojich detí,“ pokračoval zdroj.

Dvojica spoločne vychovávala šesť detí, z nich tri sú biologické a tri adoptované. Údajne práve pre Pittov konflikt s najstarším synom, adoptívnym Maddoxom (17), sa dvojica rozhádala.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #deti #vzťah #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...