Eurobankovky s Karlom Gottom šli na dračku! Vypredali ich za štyri hodiny

V Prahe v nedeľu zhruba za štyri hodiny vypredali pamätnú eurobankovku s portrétom speváka Karla Gotta.

15.07.2019 12:45
Karel Gott Foto:
Karel Gott s dcérou Charlottkou.
debata

Chvíľu predtým, ako ohlásili, že je vypredané, však ešte pred predajňou Supraphon Musicpoint na Jungmannovom námestí stáli stovky ľudí. Mnohí z nich pritom pred predajňou čakali už od soboty.

„Očakávali sme veľký záujem, ale nie až takýto veľký, bolo to pre nás prekvapenie,“ reagoval pre spravodajský portál iDNES.cz Vladislav Klajban, výkonný riaditeľ spoločnosti Nunofia, ktorá vyrába pamätné eurobankovky. Ich dotlač však nie je možná, pretože spoločnosť využila maximálny možný limit povolený Gottovým manažmentom.

Ešte pred začiatkom predaja pritom riešila na mieste podozrivý kufor. Polícia preto obohnala Jungmannovo námestie páskou a do obchodu nikoho nepúšťala. Na miesto dorazili hasiči a pyrotechnici, ktorí neskôr zistili, že kufor je plný oblečenia.

Eurobankovku si mohli fanúšikovia kúpiť pri príležitosti osláv 80. narodenín obľúbeného speváka. Bankoviek s nominálnou hodnotou nula eur bolo k dispozícii päťtisíc a jedna stála 50 českých korún (1,95 eura). Záujemcovia si ich mohli kúpiť vo dvoch výdajných automatoch. Okrem toho bolo k dispozícii 80 kusov eurobankovky v komplete s boxom 15 CD Karel Gott – Singly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #bankovka #vypredané

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...