Bola som ako vo väzení, povedala Mariah Carey o prvom manželstve

Nedávno sa rozhovorila o tom, s koľkými mužmi počas svojho života bola. Speváčka Mariah Carey bola však v rozhovore pre Cosmopolitan ešte úprimnejšia.

17.07.2019 00:00
debata
Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas. Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas.

Štyridsaťdeväťročná diva, ktorá sa v pomerne mladom veku vydala za hudobného producenta Tommyho Mottolu, nazvala toto manželstvo väzením. „Bola tam konštatná a vedomá snaha udržať ma v podobe typického amerického dievčaťa, nech už to znamená čokoľvek,“ uviedla pre magazín speváčka.

„Celý čas to bolo veľmi kontrolované. Pre mňa ako človeka v tom zväzku nebolo slobody. Bolo to takmer ako byť vo väzení,“ pokračovala Carey na adresu manželstva s Mottolom.

Už v čase rozpadu ich zväzku však bulvárne médiá špekulovali o tom, že Mottola sa snaží mať kontrolu nad svojou mladou manželkou a zasahovať jej aj do hudobného procesu tvorby nových skladieb. Aj to bol údajne dôvod, prečo v roku 1997, štyri roky po svadbe, ohlásili rozchod.

Ani známy hudobný producent, ktorý sa po rozvode (prebehol až v roku 2000) s Careyovou, zahľadel do mexickej speváčky Thalie, dnes o manželstve s americkou divou nehovorí najlepšie. V jednom rozhovore označil ich vzťah za „nesprávny a nevhodný“.

V galérii si pozrite päticu mužov, s ktorými Mariah Carey počas života mala vzťah.

Speváčka Mariah Carey na zábere z roku 1996 s...
Speváčka Mariah Carey a mexický spevák Luis...
+8Speváčka Mariah Carey s exmanželom Nickom...
debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...