Rodina sa bojí o známu herečku! Vzťah s násilníkom, žiadna nádej na zmenu

Herečka Hayden Panettiere neprežíva zjavne v súkromí najlepšie chvíle. Otázne však je, či si to je schopná uvedomiť.

17.07.2019 00:00
debata
Herečka Hayden Panettiere. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Hayden Panettiere. Herečka Hayden Panettiere.

Pred časom rozvírila hladinu pozornosti prípad domáceho násilia, v ktorom figurovala práve známa tvár seriálu Nashville. A jej partner Brian Hickerson. Napriek tomu, že polícia preukázala, že Hickerson napadol svoju partnerku, ona sa k nemu vrátila a nepodala ani žalobu.

Blízki si však robia o Panettierovú starosti. „Celé to má úplne mimo kontroly. Mala by sa čo najskôr dostať cez toho chlapa,“ citoval magazín People zdroj z okolia herečky. „Jej rodina aj priatelia sa už dlhší čas o Hayden obávajú a zdá sa, že veci sa medzitým ešte zhoršili. Ktohovie z akého dôvodu pokračuje v tom vzťahu, ale je to o neustálom ponižovaní. Je to smutná situácia,“ pokračoval zdroj, ktorého cituje šoubiznisový portál.

Podľa priateľov a rodiny by sa mala blondínka dať dohromady a usporiadať si nielen súkromný, ale aj pracovný život. „Je ťažké predstaviť si, že by to mohlo byť horšie, ale naozaj môže,“ vyjadrujú svoje obavy jej blízki.

Panettiere v minulosti priznala, že bojovala s popôrodnou depresiou a k dcére Kayi, ktorú má s boxerom Vladimirom Kličkom, si nedokázala nájsť vzťah. Aj preto dnes už 4-ročné dievčatko vyrastá s otcom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rodina #vzťah #domáce násilie #Hayden Panettiere #obava

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...