Stratila som úplne všetko, spomína Sharon Stone na najhoršie chvíle života

Herečka Sharon Stone sa nedávno prirovnala k princeznej Diane. Tvrdí, že podobne ako slávna členka kráľovskej rodiny aj ona "stratila úplne všetko".

20.07.2019 13:40
debata
Herečka Sharon Stone žiarila na červenom koberci. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Sharon Stone žiarila na červenom koberci. Herečka Sharon Stone žiarila na červenom koberci.

Dnes 61-ročná hviezda filmu Základný inštinkt v rozhovore pre magazín Variety prirovnala diagnózu mozgovej aneuryzmy a tiež mŕtvicu, ktorú prekonala v roku 2001, za čas, keď „stratila všetko“ a cítila sa byť „úplne zabudnutá“.

Zároveň v rozhovore vyhlásila, že po tomto období jej trvalo zhruba sedem rokov, kým sa znovu dala do poriadku a boli to roky poriadne ťažké. Mnoho ľudí sa totiž k nej správalo veľmi neláskavo, ba priam brutálne tvrdo.

„Musela som si vziať znovu hypotéku na môj dom. Stratila som úplne všetko, čo som mala. Prišla som o moje miesto vo filmovom biznise. Jeden deň som bola najsexi filmová hviezda tých čias a odrazu som nemala nič,“ komentovala Stone v rozhovore ťažké obdobie na začiatku milénia.

„Bolo to podobné ako v prípade princeznej Diany. Aj ona aj ja sme boli veľmi slávne. Ona zomrela, ja som dostala mŕtvicu – a obe sme boli zabudnuté,“ vytvorila zvláštnu spojitosť Stone, ktorá sa dnes angažuje v rámci zdravotných združení na pomoc ženám. Prevenciu na ochorenia mozgu či mozgové príhody je podľa nej dôležité nepodceňovať.

V interview však tiež prezradila, že ju zachránil Bernard Arnault t koncernu LVMH, ktorý jej vtedy ponúkol kontrakt so značkou Dior. Ten jej pomohol nielen finančne, ale zároveň ju znovu vrátil do pozornosti verejnosti a médií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #princezná Diana #herečka #zivot #strata #mŕtvica

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...