Bozky a nežnosti na jachte! Kristen Stewart je späť pri sexy milenke

Pred časom tvorili pár a potom sa rozišli. Ale zdá sa, že táto láska ešte nedýcha z posledného. Zábery paparazzov hovoria čosi iné.

20.07.2019 15:30
debata
Herečka Kristen Stewart v kreácii z najnovšej... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Kristen Stewart v kreácii z najnovšej kolekcie Chanel. Herečka Kristen Stewart v kreácii z najnovšej kolekcie Chanel.

Britský Daily Mail priniesol exkluzívne zábery americkej herečky Kristen Stewartovej a jej staronovej partnerky – topmodelky Stelly Maxwellovej. Dvojica si spolu užívala na jachte v Taliansku.

Paparazzovské zábery zachytili párik v skupinke priateľov oddýchujúc na palube prenajatej jachty. Kým väčšina posádky polihuje a lapá bronz, dvojica pôvabných celebrít sa od seba nedokáže ani odtrhnúť. Stewart s Maxwellovou si vymieňali bozky, objatia, neskôr sa jedna oprela o druhú, aby neprišla ani na chvíľočku o spoločný dotyk.

Dvojica spolu tvorila pár bezmála dva roky, no v októbri minulého roka sa ich cesty rozišli. Obe bolo vídať v spoločnosti iných žien, otázne však je, či išlo len o kamarátky alebo partnerky. Podľa zdroja z okolia Stewartovej bola len otázka času, kedy sa k sebe znovu expartnerky vrátia.

Topmodelka Stella Maxwell na premietaní... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Topmodelka Stella Maxwell na premietaní Victoria's Secret 2018 Fashion Show v New Yorku. Topmodelka Stella Maxwell na premietaní Victoria's Secret 2018 Fashion Show v New Yorku.

„Chýbali si navzájom. Rozišli sa predovšetkým pre nedostatok času, ktorý mohli spolu tráviť. Obe majú dostatok povinností v rozličných kútoch sveta. Ale vzápätí pochopili, že jedna bez druhej akoby neboli kompletné,“ tvrdí zdroj.

Hrdinka filmovej ságy Twilight v minulosti tvorila pár aj s hudobníčkou St. Vincent či francúzskou speváčkou Soko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Kristen Stewart #jachta #pár #dvojica #spolu #Stella Maxwell #opäť

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...