Lucka Vondráčková zvodná a usmiata! Môže za to tento muž

Hoci speváčka a herečka Lucka Vondráčková nemá za sebou práve najpríjemnejšie životné obdobie, prácu na druhú koľaj neodložila.

22.07.2019 13:34
debata

Po návrate z Kanady sa vrhla do práce a spolu so spevákom Radimom Flenderom nakrúcala klip k skladbe „Stanice svět“. Svoje trápenia si na pľac nezobrala a pred kameru sa postavila vo skvelej forme – usmiata aj zvodná.

Lucie Vondráčková so spevákom Radimom Flenderom... Foto: Profimedia
Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková so spevákom Radimom Flenderom nakrúcala klip k skladbe "Stanice svět".

Šedý sveter mala spustený, takže jej odhaľoval ramená, blond hriva jej padala na plecia. Speváčka a herečka, ktorá budúci rok oslávi okrúhlu štyridsiatku, nestráca svoj dievčenský šarm ani bezprostrednosť. A predviedla ich aj svojmu kolegovi, spevákovi Radimovi Flenderovi.

Ale aj nedávno fanúšikom pred kamerami komédie Leto s gentlemanom podľa scenára Jaromíra Hanzlíka, ktorý sa do slovenských kín dostal vo februári. Aj na pľace počas nakrúcania tejto letnej snímky minulý rok zabúdala na skrachované manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom (36). Správa o krachu prominentného manželstva vyplávala na povrch práve počas minulého leta.

Dvojica svoj vzťah zverejnila v roku 2010, o rok na to sa postavili pred oltár. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens, pár vychovával dvoch synov. Pred pár týždňami Plekanec priznal, že so svojou novou partnerkou, tenistkou Luciou Šafářovou, očakávajú potomka. Ten by sa mal narodiť okolo Vianoc. Po boku Vondráčkovej sa oficiálne žiaden nový partner neobjavuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec #Radim Flender

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...