Fašiang z Oteckov a jeho sexi kosť dovolenkujú! A aké má herec veselé plány...

Taliansky ostrov Sicília zlákal aj seriálovú hviezdu, herca Mareka Fašianga.

23.07.2019 00:00
debata

Vzťah hviezdy seriálu Oteckovia, Mareka Fašianga a peknej modelky Terezy Bizíkovej, nie je žiadnou krátkou láskou. Dvojica spolu randí takmer dva roky a k ich spoločných chvíľam patrí aj dovolenkovanie. A to si zaľúbenci vychutnávajú práve v týchto dňoch, o čom informuje sympatický predstaviteľ veterinára Tomáša Oravca z markizáckeho seriálu na svojom Instagrame. A pridal aj fotografie.

Niekoľko fotografií dovolenkovej pohody z talianskeho ostrova Sicília ukázal Fašiang svojim fanúšikom, ktorých má na Instagrame vyše 90 000. Na jednej z nich je herec zachytený aj s priateľkou, ktorá do objektívu ukazuje svoju super postavičku v plavkách. K záberu pripísal aj vtipný komentár, keďže zaľúbenci sa pozerajú smerom na more, kde vidieť jachtu. "Ešte 200 000 častí Oteckov a tá jachta, čo tam vidíš, bude moja!, napísal pod zverejnenú fotografiu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Len tak si letim.. #sicily #vacation #etna #ibelieveicanfly #icannot

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang),

Práve spomínaný seriál Oteckovia urobil z Fašianga, ktorý bol predtým známy vďaka dabingu, sledovanú hviezdu. Fanúšikovia sa už na jeseň dočkajú štvrtej série úspešného seriálu, ktorý sa v júni s fanúšikmi rozlúčil vysokou sledovanosťou. Keďže Oteckom dala zbohom jedna z hlavných predstaviteliek, herečka Mary Bartalos, Fašiangovi budú musieť scenáristi nájsť novú lásku. Práve Bartalos mu totiž zamotala v seriáli hlavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....