Nečudo, že Oteckovia sú už zabudnutí! Krásna mamička Mary Bartalos má iné radosti

Koncom júna sa hviezda seriálu Oteckovia, herečka Mary Bartalos, stala po prvý raz mamou.

22.07.2019 16:00
debata

Na svet priviedla synčeka, ktorému spolu s manželom Adriánom dali meno Noel. Aktuálne si už pekná hnedovláska naplno vychutnáva materské povinnosti a užíva si všetky radostné okamihy s jej malým pokladom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Krásnu nedeľu prajeme♥️

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Fotografiou s drobcom na prechádzke počas príjemného letného víkendu sa Bartalos pochválila aj svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých má 180 000. Noel oddychoval v nosiči, pričom jeho mamina mu počas nosenia bozkávala drobnú hlavičku a jemné hnedé vlásky. Pred pár dňami sa zasa herečka pochválila záberom, na ktorom pózuje sediac za stolom, po jej boku stojí kočík, v ktorom oddychuje Noel. Spokojná mladá mamička si tak užíva chvíle s dieťatkom na čerstvom vzduchu pomerne často.

Práve pre materské povinnosti dala 24-ročná herečka, ktorú diváci poznajú aj z filmovej novinky Trhlina či zo seriálu RTVS Inšpektor Max, zbohom populárnym Oteckom. V nich si zahrala rolu učiteľky Lindy z materskej školy, ktorá „poplietla“ hlavu Marekovi Fašiangovi. V novej, už štvrtej sérii, ktorá sa k divákom dostane už na jeseň, ju tak diváci neuvidia.

Video

V apríli sa herečka, ktorú dovtedy diváci poznali ako Máriu Havranovú, postavila pred oltár a prijala manželovo priezvisko Bartalos.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Oteckovia #Mary Bartalos

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...