Neuveríte, čo trénuje Barbora Poláková počas leta! Lietanie nad hlavami ľudí

Obľúbená, Andělmi oceňovaná česká speváčka Barbora Poláková sa ani v lete nenudí.

23.07.2019 14:00
Barbora Poláková Foto:
Česká speváčka Barbora Poláková trénuje lietanie.
debata

Rozhodla sa totiž, že sa naučí lietať, a okrem toho nakrúca klip k už piatemu singlu zo svojho posledného albumu ZE.MĚ.

Bára sa aktuálne intenzívne pripravuje na koncert v pražskom Fóre Karlín, ktorý sa uskutoční 26. októbra. „Môj sen je preletieť počas koncertu nad hlavami fanúšikov, minimálne tých v prvých radoch. Skúsenosti s akrobaciou už nejaké mám, ale fyzicky je to dosť náročné, tak musím v lete pilne trénovať,“ hovorí odvážna speváčka.

Česká speváčka Barbora Poláková trénuje lietanie. Foto: archív B. P.
Česká speváčka Barbora Poláková trénuje lietanie. Česká speváčka Barbora Poláková trénuje lietanie.

Spolu s Bárou a kapelou vystúpi i snowboardistka Eva Samková, ktorú Bára prizvala na nakrúcanie svojho posledného klipu k skladbe Poď si. Speváčka navyše nakrúca klip k už piatemu singlu z posledného albumu ZE.MĚ. Pieseň Kdyby napísala Bára spolu s Davidom Hlaváčom. „Po dlhej debate o rôznych momentoch v živote, kedy si hovoríme, čo by bolo, keby, nám z toho vznikol tento text. Vychádza z našej fascinácie, ako životnú cestu určujú často i úplne malé, zdanlivo nepodstatné rozhodnutia,“ opisuje Bára.

„Aby sme neboli príliš patetickí, previedli sme túto myšlienku do metafor. A to isté, respektíve ďalšiu, vizuálnu nadstavbu tohto princípu, sa chystáme pretaviť i do klipu. Radi by sme abstraktnými i konkrétnymi obrazmi zmiatli diváka, ktorý nebude vedieť – vďaka optickým klamom všetkých druhov –, kde je hore, dole, o je veľké, čo malé atď. Keby vlasom rástli vlasy, pochopil by si nekonečno,“ komentuje pripravovaný klip päťnásobná laureátka Cien Anděl s tým, že začína trénovať na rôznych lietajúcich zariadeniach. "V spolupráci s AirGym Art Company hľadáme tú najlepšiu cestu,“ dodáva s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #lietanie #Barbora Poláková

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...