Keď hollywoodska hviezda splynie s ulicou! Selena Gomez ako turistka v Ríme

Herečka a speváčka Selena Gomez oslávila svoje 27. narodeniny v slnečnom Taliansku.

23.07.2019 16:15
debata

Fotografi zachytili americkú hviezdu nielen na uliciach Ríma, ale aj počas posedenia s kamarátmi v jednej z reštaurácií v hlavnom meste Talianska.

Selena Gomez dovolenkuje v Ríme. Foto: Profimedia
Selena Gomez Selena Gomez dovolenkuje v Ríme.

Na ulici ju sprevádzal okrem iného aj taliansky producent Andrea Iervolino. Tmavovlasá hviezda na svoj narodeninový deň zvolila maxi šaty v odtieni šedo-zelenej farby a sandále na platforme. S rozpustenými vlasmi a takmer bez mejkapu slávna Selena Gomez celkom splynula s bežnými turistami, ktorí sa potulovali Rímom.

Na podobnom výlete v Taliansku bola niekdajšia partnerka speváka Justina Biebera videná aj presne pred rokom, kedy si zaletela oddýchnuť do Európy. Po lete však nastali pre Gomezovú ťažšie chvíle a na jeseň skončila na psychiatrickej klinike, kam ju dostal emocionálny kolaps. Pod ten sa podpísali jej zdravotné problémy súvisiace najmä s transplantáciou obličky.

Herečka Selena Gomez v Cannes v máji v... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Selena Gomez v kombinácii z dielne značky Chanel. Herečka Selena Gomez v Cannes v máji v kombinácii z dielne značky Chanel.

Usmiata a mierne pribratá herečka však vyzerá byť opäť v psychickej pohode, v obklopení priateľov pod talianskym slnkom naberá sily na plnohodnotný návrat do života. Už v máji sa ukázala aj na filmovom festivala v Cannes, kde sa zúčastnila premiéry komediálneho hororu Mŕtvi neumierajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rím #narodeniny #Selena Gomez

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...