Brzobohatý spieva v angličtine: Netrápim sa tým, či to niekoho irituje

Ondřej Gregor Brzobohatý nakrútil videoklip k svojmu novému singlu In Your Shoes.

24.07.2019 00:40
Ondřej Gregor Brzobohatý Foto:
Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý.
debata (1)

Prvýkrát od svojich predošlých skladieb sa muzikant, ktorý je zároveň autorom textu, rozhodol pre angličtinu. K spolupráci si prizval mladú talentovanú speváčku Elis Mraz.

"S Elis nás spája láska pre americký zvuk rytmických piesní, tak sme si chceli niečo podobné vymyslieť i pre seba. Čo sa týka mňa, veľmi dobre viem, že budem vždy znieť v rodnom jazyku omnoho autentickejšie, ale už som dosť starý na to, aby som sa trápil tým, či moja angličtina bude niekoho iritovať alebo nie, tak som sa do toho pustil a z výsledku som bol sám milo prekvapený,” uviedol Brzobohatý k rozhodnutiu naspievať singel v anglickom jazyku.

Na videoklipe spolupracoval s kameramanom Janom Drnkom a s choreografmi Pavlom Strouhalom a Ivanou Hannichovou. V klipe sa objavujú i popredné osobnosti českej tanečnej scény. Réžie sa ujal sám autor piesne.

„Za najdôležitejšie považujem myšlienku a poslanie piesne a videoklipu. Sú o odovzdávaní dobrej inšpirácie na úkor ľudskej nevraživosti. Ktokoľvek to dokáže, má môj obdiv. Preto je skladba venovaná Tomášovi Baťovi, ktorý bol vlastne jedným z prvých významných a dôležitých českých influencerov,” dodal Brzobohatý.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Gregor Brzobohatý #Elis Mraz

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...