To sa len tak nevidí! Kráľovský pár v plavkách vo vlnách

Dánsky korunný princ Frederik (51) spolu s manželkou, princeznou Mary (47), vyrazili k moru do prímorského mesta Skagen.

25.07.2019 00:00
debata

Leto, i keď trocha chladnejšie, si užívajú aj v Dánsku. Korunný princ Frederik (51) spolu s manželkou, princeznou Mary (47), vyrazili k moru do prímorského mesta Skagen. Zhodili šaty a vrhli sa do vĺn. Počas dovolenky dvojici robia spoločnosť aj ich štyri ratolesti – princ Christian (13), princezná Josephine (12) a 8-ročné dvojičky – princezná Isabella a princ Vincent. Skagen patrí k vyhľadávaným dovolenkovým destináciám v Dánsku.

Dánsky korunný princ Frederik spolu s... Foto: SHUTTERSTOCK, Profimedia
princ Frederik Dánsky korunný princ Frederik spolu s manželkou, princeznou Mary, na dovolenke v meste Skagen.

47-ročná Mary mala na sebe okrem spodného dielu plaviek aj tričko na kúpanie, ale z jej reakcií sa dalo vyčítať, že voda nemá práve najpríjemnejšiu teplotu a veľmi sa jej do nej nechcelo. Ale po miernom zaváhaní sa predsa len odvážila. Podobne bol na tom aj jej manžel, korunný princ Frederik, ktorý si na kúpanie obliekol pestré bermudové plavky.

Dánska princezná Mary skáče do vĺn počas... Foto: Profimedia
princezná Mary Dánska princezná Mary skáče do vĺn počas dovolenky v meste Skagen.

Tri roky pred päťdesiatkou a po štyroch deťoch sa Mary stále môže pochváliť štíhlou a vyšportovanou postavičkou. Tú predvádza aj počas oficiálnych podujatí – v krásnej róbe modrej farby sa napríklad ukázala na jar počas návštevy amerického mesta Houston. Je síce menej sledovanou členkou kráľovskej rodiny než jej britské „kolegyne“, vojvodkyne Kate a Meghan, ale zažiariť dokáže bezpochyby aj ona.

Dánska princezná Mary na gala podujatí v meste... Foto: Reuters, DANIEL KRAMER
Dánska princezná Mary Dánska princezná Mary na gala podujatí v meste Houston.

Dvojica sa zoznámila v roku 2000 počas olympiády v Sydney, o tri roky potom sa zasnúbili. Austrálska rodáčka Mary Elizabeth Donaldson sa stala princeznou Mary v roku 2004, keď povedala v Kodani „áno“ korunnému princovi Frederikovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dánsko #princezná Mary #princ Frederik

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....