Kráľovná Letizia oprášila svoj Barbie look! Celá v ružovej a k tomu jej osí driek

Španielska kráľovná Letizia, podobne ako iné členky európskych kráľovských rodín, patrí medzi ostro sledované dámy.

25.07.2019 11:19
debata

46-ročná manželka kráľa Felipeho VI je vždy tip-top upravená a pozornosť zvyčajne priťahuje jej štíhla postavička, ktorá znesie akékoľvek modely. A bývalá televízna moderátorka si je tejto výhody dobre vedomá.

Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne... Foto: Profimedia
Kráľovná Letizia Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne Michaela Korsa.

Podobne ako jej britská „kolegyňa“, vojvodkyňa Kate, aj krásna Letizia z času na čas šaty z jej bohatého šatníka recykluje. Urobila to opäť, keď siahla po ružových šatách značky Michael Kors, v ktorých v paláci v Madride privítala španielsku plavkyňu Onu Carbonellovú, olympijskú medailistku v synchronizovanom plávaní.

Vo výrazných ružových šatách sa kráľovná Letizia už ukázala aj v roku 2018 počas návštevy po boku svojho manžela v USA. V šatách pózovala spolu s Melanie Trumpovou. Ružová farba, tesný strih šiat aj zvýraznený, priam osí driek, z nej urobil doslova konkurentku bábikám Barbie. K zvolenému modelu sympatická hnedovláska navyše skombinovala aj ružové lodičky a takisto listovú ružovú kabelku.

Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Melania Trump (vľavo) a španielska kráľovná Letizia Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a španielska kráľovná Letizia počas oficiálnej návštevy španielskeho panovníka v USA.

Kráľovský pár spoločne vychováva v Madride dvoch potomkov – princeznú Leonore (14) a o dva roky mladšiu princeznú Sofiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbie #kráľovná Letizia #Michael Kors

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...