Natalie Imbruglia sa dočkala! Ako 44-ročná sa stane mamou, už sa pýši bruškom

Austrálska speváčka, ktorú preslávil najmä hit „Torn“ z roku 1997, žiari šťastím.

25.07.2019 09:17
debata

Ako 44-ročná čaká svoje prvé dieťatko a rastúcim bruškom sa pochválila svojim fanúšikom na Instagrame. Z krásnej speváčky sa tak už o pár mesiacov stane naozaj nádherná mamička.

Natalie Imbruglia sa pochválila rastúcim bruškom. Foto: Natalie Imbruglia /Instagram
Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia sa pochválila rastúcim bruškom.

„Ako môžete vidieť na zábere, je tu ešte jedna novinka (nie, nezjedla som melón). Túto jeseň očakávam príchod svojho prvého potomka. Tí, ktorí ma poznajú vedia, že išlo o môj dlhodobý sen, ktorý sa mi napokon splnil vďaka asistovanej reprodukcii a darovaným spermiám. Verejne už na túto tému viac nepoviem. Veľmi sa teším z tohto dobrodružstva,“ napísala speváčka na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m very happy to announce that I have just signed a record deal with BMG!! What an AMAZING team. I have been busy writing for the past year and a half and can’t wait to share these new songs with you all!!!! And as you can see from the pic.. there is another announcement... (no I haven’t swallowed a watermelon). I’m expecting my first child this Autumn. For those of you that know me, this has been something I have wanted for a very long time and I’m blessed that this is possible with the help of IVF and a sperm donor-I won’t be saying anything more on that publicly. I’m so excited about this next adventure... a new album and I’m going to be a mum! ❤️✨

Príspevok, ktorý zdieľa natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia),

Imbruglia si svoje súkromie chráni, rozpráva o ňom zriedkakedy. V roku 2008 sa rozpadlo jej manželstvo s členom kapely „Silverchair“, Danielom Johnsom. V roku 2016 sa o svojej túžbe stať sa mamou rozhovorila pre magazín Red: „Je to trochu ubíjajúce, pretože moji priatelia už majú zväčša tri deti. Je to ťažké, pretože všetci vieme, že je to naozaj exkluzívny klub – len pre členov,“ opísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Natalie Imbruglia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...