Pred 19-timi rokmi si pár snov povedal ÁNO! Pitt, Aniston a ich okamihy pred objektívmi

29. júl zostane zrejme pre Jennifer Aniston a Brada Pitta navždy zapísaný veľkými písmenami.

29.07.2019 16:01
Jennifer Aniston a Brad Pitt Foto:
Jennifer Aniston a Brad Pitt na premiére filmu Mexičan v roku 2001.
debata (1)

Obaja sa v tento deň v roku 2000 postavili po prvý raz pred oltár. Počas obradu v Malibu pri západe slnka si v spoločnosti mnohých slávnych priateľov povedali svoje „áno“.

Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase ich... Foto: SHUTTERSTOCK
Brad Pitt a Jennifer Aniston Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase ich manželstva.

Manželstvo dvoch hviezd sa počas jeho trvania, čo bolo do roku 2005, stalo námetom mnohých článkov. Z dvojice sa stal jeden z najsledovanejších párov Hollywoodu, spoločne sa ruka v ruke a so zamilovanými úsmevmi objavovali na premiérach či filmových festivaloch. Ideálny vzťah to však nebol, to však vyplávalo na povrch až neskôr, keď bola medzi dvojicou vykopaná „vojnová sekera“.

Sledovaný príbeh lásky trval do roku 2005, kedy Pitt a Aniston ohlásili odlúčenie. Následne sa začal písať iný príbeh Brada Pitta, po boku Angeliny Jolie. V nej spočiatku Aniston nevidela žiadnu hrozbu. Iba jediný raz, ako Aniston v minulosti porozprávala v rozhovore pre magazín „Vanity Fair“, sa stretla počas nakrúcania osudnej snímky Pán a pani Smithovci, s Angelinou Jolie. Ona vtedy stála pred kamerami poslednej série legendárnych Priateľov. Jej vzťah s Pittom mal v tom období prechádzať už krízou. Svoje stretnutie s Jolie Aniston opísala slovami: "Bolo to na parkovisku Priateľov. Zastavila som sa a predstavila sa,“ opísala v rozhovore Aniston a pokračovala: „Povedala som jej, že Brad je taký nadšený, že s ňou môže pracovať. Zaželala som im príjemné chvíle.“ Už čoskoro príjemné chvíle naozaj prežili, i keď inak, ako by si Aniston predstavovala.

Jennifer Aniston a Brad Pitt ako čerství...
Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase, keď boli...
+7Jennifer Aniston a Brad Pitt na premiére filmu...

V roku 2001 si Pitt počas manželstva s Anistonovou zahral aj v jednej epizóde seriálu Priatelia. Pred kamerami sa predviedol v úlohe Willa Colberta, priateľa Rossa zo strednej školy, ktorý nenávidí seriálovú Rachel (Jennifer Aniston).

Aniston sa s Pittom počas jeho vzťahu s Jolieovou nestretávala, doslova sa vyhýbali podujatiam, na ktorých by sa mohli stretnúť. V roku 2016 ohlásili manželia Pitt a Jolie rozchod, v roku 2018 sa rozišla so svojím maželom, Justinom Therouxom, aj Aniston.

Po týchto udalostiach k sebe našli niekdajší manželia, Pitt a Aniston opäť cestu, on sa objavil ako hosť na jej februárovej oslave 50. narodenín. Obaja sú oficiálne single a Aniston v jednom z nedávnych rozhovorov povedala, že v oblasti vzťahov nič nesilí, ale je im otvorená. A hoci Pitta dávali od jeho rozvodu s Jolie dohromady hneď s niekoľkými ženami, statusu single sa doposiaľ nevzdal ani on.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #svadba #Brad Pitt

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...