Raperka Cardi B má ťažké srdce, zmeškala prvé kroky dcérky

Ročná Kulture urobila prvé kroky, keď raperka koncertovala v Nebraske.

31.07.2019 01:00
Cardi B Foto:
Cardi B získala počas udeľovania Billboard Music Awards 2019 až šesť sošiek.
debata

Americká raperka Cardi B zmeškala kľúčový moment v živote jej dcéry Kulture, a to keď urobila prvé krôčky. Interpretka si na to posťažovala svojim fanúšikom vo videu na službe Instagram. Jej ročná dcérka totiž spravila prvé kroky práve vtedy, keď koncertovala v Nebraske.

Dvadsaťšesťročná Newyorčanka vysvetlila, že počas stretnutia s fanúšikmi jej volala sestra Hennessy Carolina, ktorá bola v tom čase s Kulture, no ona jej povedala, že nemá čas. Na to jej zavolal manžel, rapper Offset, ktorému povedala, aby zavolal jej sestre. Zatiaľ čo Offset a Carolina spolu volali, Kulture spravila prvé kroky, a tak sa im mohol jej otec prizerať. „Vždy je svedkom dobrých vecí,“ posťažovala si na manžela Cardi B a zároveň si povzdychla „Moje dieťatko už začína chodiť. Neviem sa s tým vyrovnať.“

Cardi B, vlastným menom Belcalis Marlenis Almánzar, debutovala v roku 2017 singlom Bodak Yellow, ktorý sa dostal na prvú priečku Billboard Hot 100 a v roku 2018 jej vyniesol aj dve nominácie na Grammy. Jej prvý album Invasion of Privacy, ktorý sa dostal na trh v apríli 2018, debutoval na prvej priečke Billboard 200 a okrem Bodak Yellow z neho vzišli aj ďalšie tri úspešné single Bartier Cardi, Be Careful a I Like It. Získala vďaka nemu aj Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Cardi B

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...