Len jediná vec! Čoho by sa nedokázala vzdať Ostrihoňová či Čírová?

Jedným z najväčších filmových hitov leta sa stala nemecká komédia 100 vecí – film, ktorý privádza diváka k myšlienke, čo je v živote naozaj dôležité.

31.07.2019 13:59
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová na... Foto:
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová na premiére filmu 100 vecí.
debata

V slovenských kinách ho diváci môžu vidieť už od 18. júla. Aj niektoré slovenské známe tváre sa s myšlienkou filmu pohrali a zamysleli sa nad tým, bez čoho by si život nedokázali predstaviť. Na otázku: Keby ste sa mali vzdať všetkých svojich vecí a nechať si len jednu jedinú, čo by to bolo?, odpovedali moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, speváčka Mária Čírová či herečka Veronika Strapková.

„Ak by som sa mala všetkého vzdať, ponechala by som si svojho manžela. Aj keď, samozrejme, ho nepovažujem za vec! On ale dokáže plniť množstvo funkcií naraz, nahradil by telku, rádio, aj uvarí, aj zahreje objatím, keby zima bola… S ním by sa mi žilo aj bez vecí dobre,“ opísala so smiechom sympatická držiteľka ceny OTO, Veronika Cifrová Ostrihoňová. Odpoveď, ale o čosi stručnejšiu, má aj speváčka Mária Čírová, ktorá by nerada prišla o jednu vec: „Zubnú kefku,“ povedala. bež čoho, čo koho by si nevedela predstaviť život herečka a speváčka Veronika Strapková? „Ponechala by som si ľudí . Ale vybrať jedného by bolo ťažké. Som rada, že to nie je reálne a nemusím nad tým rozmýšľať, to by som sa asi zapotila,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Čírová #Veronika Cifrová Ostrihoňová #100 vecí

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...