Modelka Petra Němcová sa vydala! Miesto obradu aj nevesta vás uchvátia

Zo 40-ročnej slávnej českej rodáčky je vydatá žena. Modelka Petra Němcová povedala "áno" francúzsko-venezuelskému boháčovi, podnikateľovi s realitami a filantropovi, Benjaminovi Larretcheovi.

03.08.2019 09:31
Česká modelka Petra Němcová. Foto: ,
Modelka Petra Němcová.
debata

Za miesto súkromného obradu si zaľúbenci zvolili Arizonu, svoje „áno“ si povedali v národnom parku na mieste Cathedral Rock Vortex. O fotografiu z obradu sa podelila aj s fanúšikmi na Instagrame, kde im veľkú novinu prezradila.

„Cítime sa poctení, že sa s vami môžeme podeliť o správu, že sme sa vzali, počas súkromného obradu s naším duchovným sprievodcom na posvätnom mieste Cathedral Rock v Sedone. Toto miesto je pre nás veľmi špeciálne kvôli svojej energii a takisto bohatým domorodým tradíciám,“ napísala modelka a dodala: „Sme takí nadšení, že sme spojili naše cesty a vytvoríme našu spoločnú budúcnosť.“

Krásna modelka má za sebou vzťahy so slávnymi mužmi. Bola zasnúbená s britským hercom Jamiem Belmanom, v roku 2012 však zasnúbenie zrušili. Okrem neho bola v minulosti spájaná so spevákom Jamesom Bluntom či hercom Seanom Pennom.

Česká topmodelka Petra Němcová v spoločnosti... Foto: Profimedia
Petra Němcová Česká topmodelka Petra Němcová v spoločnosti Benjamina Larretchea na nedávnej dovolenke v Mexiku.

Němcová bola zasnúbená aj s fotografom Simonom Atleem, ktorý v roku 2004 tragicky zahynul v juhovýchodnej Ázii po zásahu cunami na thajskom ostrove Khao Lak. Modelka vtedy utrpela ťažkú zlomeninu panvy. O niekoľko mesiacov neskôr založila nadáciu Happy Hearts, ktorá pomáha zlepšovať životy detí v oblastiach postihnutých prírodnými katastrofami. Od roku 2007 je Petra Němcová vegánkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #modelka #Petra Němcová

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...