Aha na to rozkošné batoľa! Je to oslávenkyňa - vojvodkyňa Meghan

Manželka princa Harryho, vojvodkyňa Meghan, v nedeľu oslavuje 38. narodeniny. Aký bol jej uplynulý rok?

04.08.2019 00:00
debata (1)

Od záberu, kedy ju jej mala, Doria Ragland držala v náručí v ich kalifornskom dome a Meghan ukazovala svojich zopár zúbkov, ubehlo vyše 30 rokov. Z rozkošného batoľaťa vyrástla krásna žena. A stala sa z nej mama. To je bezpochyby najväčšia zmena, ktorá sa v uplynulom roku stala v živote manželky princa Harryho, oslávenkyne Meghan.

Meghan Markle ako batoľa v náručí svojej mamy,... Foto: Profimedia
meghan markle Meghan Markle ako batoľa v náručí svojej mamy, Dorie Raglandovej.

Správu, na ktorú čakal celý svet, manželia zverejnili 15. októbra na stránke Kensingtonského paláca. Správa o tehotenstve uzrela svetlo sveta len pár hodín potom, ako princ Harry a jeho manželka pristáli v Austrálii, v Sydney, kam zamierili na svoju prvú oficiálnu medzinárodnú návštevu od ich májovej svadby.

Princ Harry a jeho manželka Meghan počas... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Princ Harry a jeho manželka Meghan počas návštevy opery v Sydney. Princ Harry a jeho manželka Meghan počas návštevy v Sydney.

Prvý potomok Harryho a Meghan prišiel na svet 6. mája, chlapček vážil pri pôrode 3,26 kg. Hoci médiá špekulovali o plánovanom domácom pôrode, Meghan porodila v londýnskej, súkromnej Portlandskej nemocnici. 2 dni po pôrode ukázali chlapčeka, ktorý dostal meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor, médiám počas krátkeho fototermínu vo Windsore. Na otázku novinárov, ako sa Meghan cíti v pozícii čerstvej mamičky, s úsmevom odpovedala: "Je to magické, skvelé. Mám dvoch najlepších chlapcov na svete, som šťastná.“ Zároveň dodala, že ich dieťa má "najsladšiu povahu“.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pózujú s ich... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pózujú s ich prvorodeným synom Archiem.

Na prvých zverejnených záberoch po boku šťastnej mamičky stojí aj Doria Ragland, ktorá prišla z Kalifornie, kde žije, svojej dcére s bábätkom pomáhať.

Prvý raz sa po pôrode na verejnosti Meghan ukázala pri príležitosti oficiálnych narodenín kráľovnej Alžbety II., 9. júna, keď sa po boku manžela ukázala na oslavách v Londýne.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel - princ Harry Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel - princ Harry sa spoločne objavili na verejnosti prvýkrát od chvíle, čo Meghan porodila syna.

6. júla sa konal krst Archieho, syna britského princa Harryho a jeho manželky Meghan. Chlapčeka pokrstili v počas súkromného obradu na hrade Windsor, v súkromnej kaplnke kráľovnej Alžbety II. Obrad bol súkromný, ale so zverejnením prvých záberov sa Meghan a Harry poponáhľali. Na svojej oficiálnej stránke ich uverejnili už pár hodín po obrade. Postaral sa o ne vychytený módny fotograf Chris Allerton. mená krstných rodičov manželia nezverejnili.

Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho:... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Archie Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho: Dole zľava: Vojvodkyňa Camilla, princ Harry, vojvodkyňa Meghan so synom, vojvodkyňa Kate. Zľava hore: Princ Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, princ William.

Pred pár dňami vojvodkyňa Meghan poriadne prekvapila! Okrem starostlivosti o syna sa stihla stať aj hosťujúcou šéfredaktorkou magazínu Vogue. V septembrovom vydaní módneho magazínu sa rozhodla upriamiť pozornosť na ženy, ktoré ona sama označila za inšpiratívne. Vojvodkyňa zvolila témy ako klimatické zmeny, práva LGBTQ komunity, otázky psychického zdravia obyvateľstva či migračnú krízu. "Dúfam, že čitatelia sa budú cítiť rovnako inšpirovaní ako som sa cítila ja a na stránkach nájdu "vôľu pre zmenu“.

Vojvodkyňa Meghan spolupracovala na tvorbe... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan spolupracovala na tvorbe septembrového vydania magazínu Vogue.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #narodeniny #vojvodkyňa Meghan

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...