Pár dní do štartu Beverly Hills 902 10! Kelly a Donna predviedli vyžehlené tváričky

Tori Spelling a Jennie Garth prišli do Melrose, kde sa v legendárnom bistre Peach Pit konala párty.

05.08.2019 00:00
debata

Pár dní pred premiérou očakávaného hraného dokumentu z produkcie televízie FOX Beverly Hills 902 10 sa slávna dvojica hlavných ženských hrdiniek ukázala na podujatí v Los Angeles. Tori Spelling a Jennie Garth prišli do Melrose, kde sa v legendárnom bistre Peach Pit konala párty.

Tori Spelling a  Jennie Garth na podujatí v Los... Foto: Profimedia
Tori Spelling a Jennie Garth Tori Spelling a Jennie Garth na podujatí v Los Angeles.

Niekdajšie predstaviteľky Donny a Kelly zo seriálu, ktorý sa začal vysielať v roku 1990 a na obrazovke sa udržal dlhých desať sezón, prišli na podujatie do bistra, ktoré je replikou spomínanej reštaurácie zo slávneho tínedžerského seriálu. Pred objektívmi prekvapili obe bielymi šatami, na ktorých mali obe sprejom napísané svoje seriálové mená – Kelly a Donna.

A hoci obe seriálové hviezdy majú po štyridsiatke, Garth má 47 a Spelling 46 rokov, na červenom koberci pred fotografmi predviedli vyhladené tváričky bez vrások. Navyše, herečky zvolili takmer identické účesy. Na podujatie zavítal aj herec Ian Ziering či herečka Christine Elise McCarthy.

Fanúšikovia na svoje „staré“ hviezdy nezabúdajú a stále ich milujú. Svedčí o tom aj fakt, že prvá upútavka na 6-dielny hraný dokument, ktorý bude uvedený pod názvom BH90210, trhla rekord sledovanosti. Ako dopadne už o pár dní spomínaný seriál, uvidíme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Tori Spelling #Beverly Hills 902 10

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...