Salma Hayek zostala v šoku: Zazvonil mi mobil a ozvala sa vojvodkyňa Meghan

Jednou zo žien, ktorá sa objavila na septembrovej titulke magazínu Vogue, je aj herečka Salma Hayek (52).

05.08.2019 04:00
Herečka Salma Hayek bola neprehliadnuteľná. Foto: ,
Herečka Salma Hayek.
debata

Hosťujúcou šéfredaktorkou septembrového vydania magazínu Vogue sa stala vojvodkyňa Meghan (na našej stránke sme o tom písali pred pár dňami). V čísle sa rozhodla vojvodkyňa upriamiť pozornosť na ženy, ktoré ona sama označila za inšpiratívne. "Pre titulnú stranu vybrala ženy z rôznych oblastí života, z ktorých každá z nich je hnacou silou, ktorá zvyšuje latku v oblasti rovnosti, srdečnosti, spravodlivosti a otvorenosti. 16. miesto na obálke zostalo prázdne, ide o zrkadlo, vďaka ktorému sa každá čitateľka, ktorá vezme magazín do rúk, môže stať súčasťou tejto komunity žien,“ bolo uverejnené na Instagrame.

Vojvodkyňa Meghan spolupracovala na tvorbe... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan spolupracovala na tvorbe septembrového vydania magazínu Vogue.

Salma Hayek pre televíziu CNN porozprávala o tom, ako sa na titulku Vogue dostala. Herečka povedala, že práve sedela v aute, keď jej zazvonil telefón a na linke mala Edwarda Enninfula, šéfredaktora Vogue. Ten jej povedal, že by ju rád s niekým spojil. „Myslela som si, že len tak žartuje a očakávala som na druhej strane našu spoločnú kamarátku, Naomi Campbell,“ opísala Hayek. Namiesto Naomi sa však ozvala Meghan. „Bola milá a nenútená,“ opísala. Keď jej Meghan povedala, že je jej fanúšičkou, neverila vlastným ušiam. „Nemohla som uveriť, že vojvodkyňa Meghan vie o mojej angažovanosti,“ povedala Salma Hayek, ktorá sa venuje boju za práva žien dlhých 25 rokov.

Salma bola jednou z prvých žien, ktoré manželka princa Harryho oslovila pre septembrové vydanie módneho magazínu. S Meghan Salma tajne spolupracovala niekoľko mesiacov a dokonca vojvodkyňa Meghan ju požiadala, aby o tom nehovorila ani manželovi.

O fotografovaní na titulku, ktoré sa konalo v Londýne, vedela len ona a fotograf Peter Lindbergh. Laverne Cox, Jane Fonda, Christy Turlington či ďalšie ženy nemali tušenie, že za fotografovaním stojí práve Meghan. „Dievčatá naozaj netušili, že sú tam práve vďaka Meghan,“ dodala Salma Hayek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...