Leonardo DiCaprio: Človek musí byť v správnom čase na správnom mieste

Leonardo DiCaprio (44) sa teší z naozaj úspešnej hollywoodskej kariéry.

07.08.2019 10:00
Leonardo DiCaprio Foto: ,
Leonardo DiCaprio prichádza na losangelskú premiéru filmu Vtedy v Hollywoode.
debata

44-ročná megahviezda odštartovala svoju kariéru pred mnohými rokmi, ešte ako naozaj veľmi mladý herec, preto sa dokáže vcítiť do kože začínajúcich umelcov, ktorí túžia preraziť v Hollywoode.

„Vyrastal som v tomto prostredí, takže viem, aké ťažké je dostať prácu a takisto viem, že to chce kus šťastia, byť v správnom čase na správnom mieste. Keby sa mi to nestalo, môj život by vyzeral celkom inak,“ opísal slávny herec a držiteľ jedného Oscara v rozhovore pre magazín „Notebook“.

Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka... Foto: SITA/AP, Riccardo Antimiani
Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka Margot Robbie a herec Leonardo DiCaprio. Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka Margot Robbie a herec Leonardo DiCaprio.

On sám má za sebou aj náročnejšie okamihy kariéry. „Myslím si, že každý sa v istom momente svojej kariéry cíti ako outsider. U mňa to bolo v čase, kedy som ako herec začínal. Svet okolo vás je ako čarovné miesto, kde sa zjaví kúzelná víla a vyberie práve vás. Všetci vieme, že by sme tu nesedeli a nerobili, čo robíme, ak by takýto čarovný okamih nezafungoval,“ dodal jeden z predstaviteľov snímky Vtedy v Hollywoode, ktorá sa v auguste dostane aj do našich kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....