Sex a poriadok! Pán Božský pre kolegyne nestráca šarm ani po rokoch

Sympatického Chrisa Notha preslávila po celom svete rola v seriáli Sex v meste.

06.08.2019 00:00
Chris Noth Foto: ,
Herec Chris Noth.
debata

Hoci posledné diely seriálu Sex v meste televízia odvysielala v roku 2004, čiže pred pätnástimi rokmi, zdá sa, že hereckí kolegovia na seba nezabúdajú. Minimálne sa to týka herca Chrisa Notha (64), slávneho predstaviteľa Pána Božského a jeho peknej kolegyne, herečky Kristen Davisovej (54), ktorá v seriáli dlhé roky stvárňovala Charlotte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s a threesome - Sex and the Order!

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Noth (@chrisnothofficial),

Sympatický herec si vyšiel do spoločnosti nielen s ňou, ale aj s ďalšou herečkou, Jill Hennessyovou (50), s ktorou si zasa zahral v seriáli Zákon a poriadok. Fotografiu z ich „záťahu“ zverejnil herec na svojom Instagrame s popisom: „Sex a poriadok“.

Práve vďaka seriálu Sex v meste, v ktorom hral Chris Noth v rokoch 1998–2004, si získal milióny fanúšičiek po celom svete. A to aj napriek tomu, že roky trápil hlavnú predstaviteľku seriálu, novinárku Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

V reálnom živote si Chrisa Notha „ulovila“ o takmer 30 rokov mladšia herečka Tara Wilson, s ktorou sa v roku 2012 postavil pred oltár po desiatich rokoch randenia. Pár spoločne vychováva jedno dieťa, syna, ktorý prišiel na svet v roku 2008. Herec sa tak stal po prvý raz otcom ako 53-ročný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Chris Noth #Zákon a poriadok

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...