Priyanka Chopra: Manžel či frajer? Neverila som, aké rozdielne to môže byť

Byť vydatá je čosi celkom iné ako s mužom len randiť. Myslí si to americko-indická herečka a bývalá kráľovná krásy Priyanka Chopra.

06.08.2019 08:00
Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas. Foto: ,
Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas.
debata

Mnohí fanúšikovia šoubiznisu dobre vedia, že koncom roka sa 36-ročná kráska vydala za speváka a herca Nicka Jonasa. Hoci dvojica predtým randila bezmála roka, svadba vraj na ich vzťahu veľa zmenila. Chopra to prezradila v rozhovore pre magazín Elle.

„Nikdy som si neuvedomila, že mať manžela a priateľa sú dve také odlišné veci,“ vyhlásila herečka. „Keď si pri svadbe vymeníte sľuby, odrazu sa z tej druhej osoby stáva vaša rodina. Je to rodina, ktorú som si vybrala. Odrazu voči nim vnímate zvláštny pocit zodpovednosti,“ pokračovala Chopra.

Dodala však tiež, že z toho celého pre ňu pramení pocit bezpečia. „A zároveň sa každý deň dozvedáme jeden o druhom niečo nové,“ doplnila ešte herečka, ktorá je od svojho partnera staršia o necelých jedenásť rokov.

Podľa blízkych priateľov dvojice sa však vekový rozdiel nejavil pre nich nikdy ako prekážka a v ich spoločnosti ho nikto ani nevníma. Obaja sú pomerne rodinne založení a ich hodnoty sú údajne nastavené takmer rovnako. Aj to bol dôvod, prečo Chopru okamžite 26-ročný Jonas, najmladší člen formácie Jonas Brothers, očaril hneď po pár rande.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Nick Jonas #priateľ #Priyanka Chopra

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...