Celulitída je normálna, tuk tiež, odkazuje naštvaná Camila Cabello hejterom

Tvrdí, že sociálnym sieťam sa vyhýba, ale tentoraz sa jej to nepodarilo. Na internete čosi hľadala a narazila na komentáre, ktoré zosmiešňujú alebo urážajú jej postavu.

06.08.2019 11:20
debata
Speváčka Camila Cabellona vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Camila Cabellona vyhlásení cien American Music Awards nechýbala. Speváčka Camila Cabellona vyhlásení cien American Music Awards nechýbala.

Reč je o speváčke Camile Cabello, ktorá má na konte slávny hit Havana, alebo najnovšie dueto s partnerom Shawnom Mendesom pod názvom Seňorita. Na svojom konte na Instagrame zverejnila v sobotu odkaz, ktorým chce šíriť lásku k telu aj s jeho nedostatkami.

„Nenavštevovala som sociálne médiá s vedomou snahou vyhnúť sa veciam, ktoré zraňujú moje city. Na sekundu som na to zabudla a snažila sa nájsť obrázok o druhom výročí vzniku môjho singlu Havana a oči mi okamžite padli na komentáre, ktoré zosmiešňujú moje telo,“ napísala Cabello na Instagram.

„Úprimne, prvá vec, ktorú som cítila, je neistota, ako to vyzerám na tých obrázkoch. Mám tam celulitídu a nevtiahla som brucho. Ale potom som si povedala, že jasné, že sú to zlé momentky, zlé uhly. A moje telo nie je celé zo skaly, len zo svalov,“ komentovala speváčka.

Podľa nej je na celej veci najhrozivejšie, že mladé dievčatá sa snažia o dokonalosť, ktorú nastavujú retušované obrázky a táto dokonalosť nie je ani zďaleka reálna. „Píšem to kvôli dievčatám ako je moja malá sestra, ktoré vyrastajú na sociálnych médiách. Neustále vidia upravené, editované a retušované obrázky a myslia si, že toto je realita. Lenže vyretušované obrázky nie sú norma. Je to fejk!,“ rozohnila sa Cabello.

„Baby, celulitída je normálna vec, tuk je bežná vec. Je to krásne a prirodzené,“ dodala ešte 22-ročná speváčka, ktorá bola v minulosti členkou formácie Fifth Harmony.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #tuk #celulitída #postava #Camila Cabello

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...