Krásna mamička Mary Bartalos a jej rodinka ako z obrázku, pozrite sa

Koncom júna sa slovenská herečka Mary Bartalos stala po prvý raz mamou. Svoju materskú dovolenku si obsadzovaná herečka užíva plnými dúškami.

06.08.2019 10:11
Mária Bartalos Foto:
Herečka Mária Bartalos.
debata (3)

Predstaviteľka Lindy zo seriálu Oteckovia dala divácky úspešnej sérii zbohom treťou sériou a ako avizovala, vo štvrtej sérii, ktorá sa začne vysielať na jeseň, ju už neuvidíme. So svojimi fanúšikmi však zostáva herečka v neustálom kontakte prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde ju sleduje 182 000 ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milujem♥️ #rodinajenajviac

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Aktuálne sa 24-ročná hnedovláska pochválila fotografiou, na ktorej pózuje nielen so synčekom Noelom, ale aj s manželom Adriánom. Z usmiatej rodinky priam srší šťastie, jej najmenší člen si spokojne oddychuje v šatke obklopený rodičmi.

Okrem seriálu Oteckovia či filmu Petra Bebjaka Trhlina si Mary Bartalos nedávno zahrala aj v seriáli RTVS s názvom Inšpektor Max, v ktorom hlavnú rolu stvárnil Juraj Kukura. Ako herečka priznala aj nedávnom v rozhovore pre TV Pravda, v blízkej dobe sa plánuje naplno venovať mamičkovským povinnostiam.

Video

Bartalos nie je jedinou členkou seriálu Oteckovia, kto sa teší z potomka. Len mesiac po nej sa čerstvým oteckom stal aj jej seriálový kolega, Braňo Deák. Obľúbenému hercovi porodila jeho manželka Ladislava dcérku.

Herec Braňo Deák s manželkou   počas... Foto: Peter Stas
Herec Braňo Deák s manželkou Herec Braňo Deák s manželkou počas otváracieho ceremoniálu 27. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest 2019.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Oteckovia #Mary Bartalos

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...