Netrvá mi dlho vyzliecť sa donaha, vyhlásila Kate Hudson

Písal sa rok 2001, keď americký magazín In Style poslal do obchodov vydania s herečkou Kate Hudsonovou na obálke. Celkom nahou.

08.08.2019 12:50
debata
Kate Hudson počas Met Gala v New Yorku v roku... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kate Hudson Kate Hudson počas Met Gala v New Yorku v roku 2017 v šatách Stella McCartney.

Hoci dnes je podobné pózovanie celkom bežné, v tom čase prijali najmä niektoré americké predajne magazínov časopis odmietavo. Niekde ho dokonca odmietli predávať. „Označili titulnú fotografiu za nevhodnú,“ komentovala Kate Hudson osobne nedávno na Instagrame.

Dnes 40-ročná herečka si zaspomínala na obdobie spred osemnástich rokov a s humorom dodala, že jej to neprekážalo. „Aj tak sme predali poriadnu kopu,“ komentovala so smiechom.

Hudson sa stala jednou z hviezd, ktoré sa pri príležitosti osláv 25 výročia existencie magazínu vrátili do minulosti a spomínali na kľúčovú spoluprácu s In Style. Trojnásobná mama a dcéra Goldie Hawnovej má na ňu len dobré spomienky.

Na margo pózovania v Evinom rúchu má tiež celkom jasnú odpoveď. A to aj po uplynutí bezmála dvadsať rokov od fotenia. „Ak mám byť úprimná, netrvá mi dlho, aby som sa vyzliekla. Ľudia si môžu hovoriť, čo chcú, ale ja som rada nahá. Vždy som bola,“ vyhlásila na instagramovom profile časopisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #nahá #Kate Hudson #pózovanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...