Už päť rokov nikde nehrala! Cameron Diaz však tvrdí, nechýba mi to

Americká herečka Cameron Diaz si užíva život mimo svetiel reflektorov a hranie vo filmoch jej nechýba.

09.08.2019 08:20
Rok 2016: Herečka Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťšesťročná rodáčka zo San Diega, ktorá sa naposledy predstavila vo filmovom muzikáli Annie (2014), sa tak vyjadrila pre výročný špeciál magazínu InStyle.

„Verejnosti som dala viac ako polovicu svojho života. Cítim, že je v poriadku, spraviť si teraz čas pre seba, na reorganizáciu a aby som si vybrala, ako sa chcem vrátiť do sveta. Keď sa rozhodnem. Hranie mi nechýba,“ skonštatovala s tým, že sa momentálne venuje zdravému životnému štýlu.

Diaz sa v súčasnosti sústreďuje na veci, ktoré sú pre ňu najdôležitejšie, ako sú napríklad medziľudské vzťahy. „Chcem si vybudovať lepšie, silnejšie priateľstvá s ľuďmi, ktorí sú so mnou. Samozrejme, to zahŕňa aj môjho manžela,“ uviedla herečka, ktorá sa v roku 2015 vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte.

Ako uviedla, manželstvo s ním je najlepšia vec, čo sa jej kedy stala. „Môj manžel je najlepší. Je to najúžasnejší človek a je môj skvelý partner,“ vyznala sa.

Herečka tiež prezradila, že pripravuje niečo nové. „Rada tvorím, takže len hľadám projekt, ktorý mi teraz dá najväčší zmysel. Pripravujem pár vecí, ale je ešte príliš skoro o nich hovoriť,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #film #Cameron Diaz #rola

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...