Hviezda seriálu Jessica Jones má syna

Americká herečka Krysten Ritter má syna.

09.08.2019 11:28
debata
Herečka Krysten Ritter (ešte tehotná) na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Krysten Ritter Herečka Krysten Ritter (ešte tehotná) na premiére tretej série Marvel's Jessica Jones z produkcie stanice Netflix.

Chlapček, ktorý dostal meno Bruce Julian Knight Granofsky, prišiel na svet v pondelok 29. júla v losangeleskom Cedars-Sinai Medical Center.

Tridsaťsedemročná rodáčka z pennsylvánskeho Bloomsburgu má prvého potomka s priateľom Adamom Granducielom, lídrom kapely The War on Drugs. Ako prvý o šťastnej novinke informoval portál TMZ a neskôr ju potvrdil aj magazín People.

Ritter tehotenstvo oznámila krátko pred februárovým udeľovaním cien americkej Akadémie filmových umení a vied, keď sa na červenom koberci ukázala v obtiahnutých červených krajkových šatách, v ktorých jej bolo vidieť tehotenské bruško. „Prekvapenie!,“ napísala neskôr k fotografiám z podujatia.

Krysten Ritter je známa najmä ako Jane Margolis zo seriálu Perníkový tatko (2008 – 2013) a Jessica Jones, ktorú si zahrala v rovnomennej seriálovej adaptácii komiksu spoločnosti Marvel (2015 – 2019) aj tímovke The Defenders (2017).

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #syn #Krysten Ritter

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....