Dovolenková idyla! Najbohatší muž sveta s milenkou na potulkách po Riviére

Vyzerá byť zaľúbený ako školák. Najbohatší muž planéty Jeff Bezos sa so svojou priateľkou Lauren Sanchezovou vybral na dovolenku.

11.08.2019 00:00
debata (4)
Jeff Bezos a jeho priateľka Lauren Sanchez... Foto: Profimedia
Jeff Bezos a jeho priateľka Lauren Sanchez počas návštevy Saint Tropez. Jeff Bezos a jeho priateľka Lauren Sanchez počas návštevy Saint Tropez.

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov v obľúbenom Saint Tropez, kde momentálne dovolenkuje niekoľko známych osobností. Uvoľnený a usmiaty Bezos, oblečený len v ľanovej košeli a šortkách, si viedol svoju partnerku uličkami prímorského mesta. Sanchez, ktorá kedysi patrila s bývalým manželom k rodinným priateľom Bezosovcov, pôsobila tiež veľmi spokojne.

Päťdesiatpäťročný zakladateľ spoločnosti Amazon a jeho nová partnerka však netrávili čas na Francúzskej riviére len sami. O pár hodín neskôr ich objektívy s vysokým dosahom zachytili na palube luxusnej podnikateľovej jachty neďaleko pobrežia. A tam už im spoločnosť robil napríklad manažér hviezd a hudobný mogul Scooter Braun s manželkou či boháč Sean Sheridan.

Bezos si údajne momentálne užíva novú etapu svojho života a vrhol sa omnoho viac aj do sociálneho života a večierkov či párty. Ako uvádzajú americké servery, doposiaľ si časť európskej dovolenky s ním užili mnohé známe osobnosti. Medzi nimi napríklad topmodelka Karlie Kloss s manželom Joshuom Kushnerom či speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom.

Bezosa pred časom zachytili objektívy aj v kráľovskej lóži na finálovom zápase Wimbledonu. Napriek rozvodu, v rámci ktorého musí bývalej manželke vyplatiť mimoriadne vysoké odstupné (38 miliárd dolárov), zostáva 55-ročný podnikateľ najbohatším mužom sveta

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #luxus #jachta #Saint Tropez #Lauren Sanchez #Jeffe Bezos

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...