Nevydržali ani rok! Miley Cyrus odchádza od manžela. Je za tým žena?

Po menej ako roku manželstva sa ich cesty rozišli. Speváčka Miley Cyrus a herec Liam Hemsworth to potvrdili v spoločnom vyhlásení.

11.08.2019 08:18
Speváčka Miley Cyrus a jej partner Liam Hemsworth. Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus a jej manžel Liam Hemsworth na archívnom zábere.
debata (4)

„Tentoraz sa Liam a Miley rozhodli ísť každý svojou cestou,“ píše sa vo vyhlásení, ktoré priniesol americký portál People. „Stále sa vyvíjajúci, meniaci sa ako partneri aj ako individuality, rozhodli sa obaja, že takto to bude najlepšie. S cieľom sústrediť sa na samých seba a svoje kariéry,“ pokračuje stanovisko slávnej dvojice.

Zaujímavosťou je, že len pár hodín po ohlásení rozchodu priniesol portál ET.com zábery Cyrusovej v spoločnosti modelky Kaitlyn Carterovej. Dvojica si údajne užívala spoločné popoludnie v bikinách na jachte a vymieňali si bozky! Cyrus v minulosti randila aj so ženami a priznala, že sa cíti bisexuálna. Tvorila napríklad krátko pár s topmodelkou Stellou Maxwellovou.

Spoločná história Cyrusovej so stále ešte manželom Hemsworthom je pritom pomerne bohatá. Prvýkrát sa stretli už pred desiatimi rokmi pri nakrúcaní filmu Posledná pieseň. Začali spolu randiť, no v roku 2012 sa rozišli prvýkrát. Nasledovalo obdobie sólovej kariéry Miley Cyrusovej, ktorú poznačila provokatívna a divoká prezentácia ako aj mnohé škandalózne vystúpenia a vyjadrenia.

V roku 2015 sa dvojica dala znovu dohromady a rovnako sa v tom čase „upokojila“ aj speváčka. Správy o tom, že sa dvojica vzala, priniesli médiá pred necelým rokom. Teraz je však už jasné, že Miley a Liam spoločne prvé výročie sobáša neoslávia.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Miley Cyrus #koniec #Liam Hemsworth #People

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...