Vojvodkyňa Meghan ju dala na titulku Vogue! Ona jej trikrát nezdvihla telefón

Tak tomu sa povie slušná smola! Britská moderátorka a herečka Jameela Jamil priznala, že trikrát zmeškala telefonát od vojvodkyne Meghan.

12.08.2019 00:00
debata
Moderátorka Jameela Jamil na zábere z večierka... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Moderátorka Jameela Jamil na zábere z večierka televízie NBC. Moderátorka Jameela Jamil na zábere z večierka televízie NBC.

Stalo sa tak ešte pred prípravou špeciálneho septembrového vydania britského magazínu Vogue, pod ktoré sa podpísala aj slávna členka kráľovskej rodiny. Do špeciálneho vydania oslovila niekoľko žien, ktoré sú podľa nej výnimočné a formujú súčasnú spoločnosť a postavenie žien v nej.

Jednou z nich sa stala aj spomenutá Jamil. Pre reláciu Access Hollywood na kanáli Youtube však prezradila, že trikrát zmeškala telefonát od manželky princa Harryho a niekdajšej hviezdy seriálu Kravaťáci.

„Volala mi na mobil a ja som ten telefonát trikrát zmeškala,“ prezradila Jamil. „Museli si myslieť, že robím drahoty, ale ja som len príšerne mimo, keď príde reč na mobily,“ komentovala ďalej Jamil. Prezradila tiež, že číslo bolo blokované a tak nevidela, kto jej vlastne volá.

„Nemám vo zvyku dvíhať hovory, ak neviem, kto mi volá. Ale nepredpokladala som, že by sa v telefóne mohla ozvať kráľovská rodina,“ zavtipkovala si 33-ročná moderátorka, ktorá ešte prezradila jednu pikošku.

Keď sa totiž napokon s vojvodkyňou Meghan spojili a hovorili spolu, počas telefonátu zjavne vošiel na druhej strane do miestnosti princ Harry. Prerušil ich na chvíľku a Jamilovú pozdravil. „Bolo to fakt sureálne,“ zhodnotila jedna z pätnástich vybraných osobností, ktoré vojvodkyňa umiestnila na špeciálnu obálku Vogue.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #telefonát #vojvodkyňa Meghan #Jameela Jamil

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...