Kristína Tormová sa už teší zo syna! Aha, tu je jej poklad

Obľúbená slovenská herečka a knižná autorka Kristína Tormová sa stala trojnásobnou mamou.

12.08.2019 08:34
Kristína Tormová Foto:
Herečka a knižná autorka Kristína Tormová (Farkašová).
debata (2)

Správou o novom prírastku do rodiny sa pochválila na svojom Instagrame, kde zverejnila aj fotografiu s jej malým pokladom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My sme vám vlastne chceli s @peco.torma povedať, že sa nám pred dvoma týždňami narodil (ch)Alanko. . Akože povedali by sme vám to aj skôr, ale taaaak nám dobre bolo v tej našej bubline. ♥️ . Pán Alan Torma, nech je Ti tu s nami bájo. . Ďakujeme ♥️ za krásny čas, kedy sme si naplno a plnšie užili príchod človiečika..spolu s našimi najbližšími ľúbidlami a kamarátmi. Užili sme si zamilovávanie v kľude, intímite, spolu, v láske a s obrovskou vďakou za tento zázrak, ktorý k nám pricestoval (i s hormónama ‍♀️). Je to srandista, že si za rodičov vybral práve nás, o tom niet pochýb. ‍♀️‍♂️ A teraz, kedy už pekných pár dní brázdime ulice Bratislavy, hlásime do sveta krásy aj cez tento virtuálny svet. . Fotka je ešte z prvého dňa doma a treba skonštatovať, že mám odvtedy menšie brucho a väčšieho syna. Oba fakty sú vyhovujúce. . #somtrojmama #chAlanko #dakujem #sommama

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Pri zverejnenej fotografii zároveň uviedla, že jej malý Alan sa narodil už pred dvoma týždňami. Tormová uviedla, že spolu s manželom sú radi, že si príchod nového človiečika na svet užili v súkromí.

Herečka, ktorú televízni diváci poznajú zo seriálov ako Panelák, Tajné životy a predovšetkým zo seriálu Som mama, je okrem Alana mamou aj 6-ročných dvojičiek Matildy a Ely, ktorých otcom je jej bývalý partner, redaktor a reportér TV JOJ, Juraj Hajdin. V máji 2018 sa herečka vydala za Petra Tormu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Tormová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...