Mimo paláca? Len dokonale zladení! Kráľovská rodinka ako z reklamy na letnú módu

Španielska kráľovská rodina si počas dovolenky na Malorke, konkrétne v meste Palma de Mallorca a okolí, vychutnala aj niekoľko výletov či návštev múzeí.

13.08.2019 00:00
debata

Kráľovná Letizia (46) spolu s manželom, kráľom Felipem VI a ich dcérami princeznou Sofiou (12) a korunnou princeznou Leonor (14), zavítali do múzea Son Marroig. Nielen tu, ale aj pred palácom „Marivent Palace“, kde prežili svoju tohtoročnú dovolenku na Malorke, pózovali fotografovi.

Zľava: Kráľ Felipe VI, princezná Leonor,... Foto: Profimedia
letizia Zľava: Kráľ Felipe VI, princezná Leonor, princezná Sofia a ich mama, kráľovná Letizia počas potuliek mestom Palma de Mallorca.

4-členná kráľovská rodinka si na potulky mestom Palma de Mallorca a jeho okolím zvolila priam „rodinnú“ farebnú kombináciu, ktorá sa niesla v tónoch bielej a modrej. Jedna z pekných dcér kráľovského páru, princezná Sofia, „ladila“ s mamou, obe mali bledé letné šaty, zatiaľ, čo druhá z dcér zasa „ladila“ s otcom, španielskym kráľom – dvojica sa obliekla do modrých odtieňov.

Obom tínedžerkám ich letné modely naozaj pristali, rovnako, ako ich štíhlej mame jemne krémové šaty, ku ktorým doladila modrú látkovú tašku prehodenú cez plece.

Len pár dní predtým pózovali v jednom z parkov spomínaného mesta na Malorke. Rodina, ktorá žije v hlavnom meste Španielska, dovolenkuje na Malorke pravidelne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia #kráľ Felipe

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...