Pár dní po rozchode? Usmiaty Hemsworth hore bez, Miley si užívala na jachte

Prekvapivá správa o rozchode celebritného páru Miley Cyrusovej a Liama Hemswortha okamžite zvrtla pozornosť médií k obom z nich. Paparazzovia načapali Hemswortha. A zjavne nepreplakal celú noc.

12.08.2019 12:34
debata
zväčšiť Herec Liam Hemsworth (bez obrúčky, ale s... Foto: Profimedia
Liam Hemsworth Herec Liam Hemsworth (bez obrúčky, ale s úsmevom) si užíval surfovanie v Byron Bay.

Austrálsky rodák a hrdina filmovej ságy Hunger Games sa presunul z USA do rodnej krajiny, kde ho v známom Byron bay zachytili objektívy reportérov. Ako inak, pri milovanom surfovaní. Či lepšie povedané, po ňom.

Hemsworth v neoprénovej kombinéze vyzlečenej do pol pása odhalil urastené telo a na jeho tvári celý čas nechýbal úsmev. Živo diskutoval s priateľmi, ktorí sa zjavne vrhli do vĺn s ním – spoločnosť mu robil jeden muž a jedna žena. Ako si všimli novinári, ani na jeho prstenníku sa nenachádzala svadobná obrúčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So much Versacheeeeee @versace

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),

Práve jej absencia u Cyrusovej vyvolala prvé špekulácie o problémoch vo vzťahu dvojice už pred pár dňami. Potom sa veci vyjasnili, keď v sobotu manželia zverejnili spoločné stanovisko o rozchode.

Cyrusovú len pár hodín po tejto správe odhalili médiá na záberoch z dovolenky v Taliansku. Tam si mala vymieňať bozky s Kaitlynn Carterovou, ktorá sa tiež rozvádza (konkrétne s televíznou celebritou Brodym Jennerom).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Miley Cyrus #Liam Hemsworth #surf

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...