Alain Delon so širokým úsmevom! Jeho stav sa podľa syna zlepšuje

Zdravotný stav francúzskeho herca Alaina Delona sa zlepšuje. Na Instagrame to v pondelok oznámil mladší hercov syn Alain-Fabien s pripojenou fotografiou.

12.08.2019 14:00
debata

Jeho osemdesiattriročný otec pred niekoľkými týždňami prekonal kardiovaskulárnu príhodu s ľahkým krvácaním do mozgu a zotavuje sa vo Švajčiarsku.

„Ďakujem za vaše početné odkazy, ktoré ma dojímajú. Ako sa môžete pozrieť, je mu čím ďalej lepšie. Bozkáva vás,“ napísal Alain-Fabien k s široko sa usmievajúcim Delonom.

Minulý týždeň Delonov starší syn Anthony oznámil otcove čerstvé zdravotné problémy aj to, že odišiel na kliniku do Švajčiarska, kde žije jeho dcéra. Delon bol podľa Anthonyho operovaný v parížskej nemocnici Pitié-Salpêtrière a tri týždne bol na jednotke intenzívnej starostlivosti.

V júni zdroj z okolia Delona oznámil, že herec bol prijatý do americkej nemocnice v Neuilly kvôli závratom a bolestiam hlavy. „Sú to symptómy súvisiace iste sa srdcovou arytmiou, ktorou Delon trpí. Bolo to len preventívne vyšetrenie, mal by byť čoskoro prepustený,“ povedal vtedy zdroj.

Minulý piatok Delonova dcéra Anouchka napísala na Instagrame, že otec začal plánovať budúce projekty. „Má veľké šťastie, všetko dopadlo dobre. Niet sa čomu čudovať, je to bojovník. Bude v dobrých rukách a dostane sa z ťažkostí. Ďakuje fanúšikom a priateľom za podporu a množstvo odkazov. Zotavuje sa vďaka vám,“ uviedla Anouchka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Švajčiarsko #Alain Delon #zdravotné problémy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...