Alanis Morissette sa ako 45-ročná stala opäť mamou, pozrite sa na jej syna

Známa interpretka a jej manžel Mario "Souleye" Treadway 8. augusta privítali na svete syna, ktorému dali meno Winter Mercy Morissette.

13.08.2019 09:03
Alanis Morissette Foto: ,
Speváčka Alanis Morissette na archívnej snímke.
debata

Dvojica o tom informovala v pondelok na službe Instagram, kde tiež zverejnila čiernobielu fotografiu bábätka, ktoré sa rovnako ako jeho starší súrodenci narodilo doma. Speváčka a 39-ročný rapper sa zosobášili v roku 2010. V decembri 2010 sa im narodil syn Ever Imre a v júni 2016 dcéra Onyx Solace.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

he’s here. ✨❤️ Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19 #mywholelifeidreamedoflovingyouthree #❤

Príspevok, ktorý zdieľa Alanis Morissette (@alanis),

Alanis Nadine Morissette vydala v roku 1991 debutovú nahrávku Alanis a o rok neskôr na ňu nadviazala štúdiovkou Now Is The Time. Na medzinárodnej scéne prerazila až tretím albumom Jagged Little Pill. Vďaka nemu získala ceny Grammy v kategóriách Album roka a Najlepší rockový album, pričom pieseň You Oughta Know jej vyniesla ďalšie dva gramofóniky. Na nahrávke sa nachádza jeden z jej najväčších hitov Ironic, ale aj skladby You Learn, Hand In My Pocket či Head Over Feet. Na konte má ďalšie tri zlaté gramofóniky, dvanásť cien Juno a dva razy bola nominovaná na Zlatý glóbus. Na trh uviedla aj ďalších päť štúdioviek – Supposed Former Infatuation Junkie (1998), Under Rug Swept (2002), So-Called Chaos (2004), Flavors Of Entanglement (2008) a Havoc And Bright Lights (2012). Ako herečka sa objavila napríklad vo filme Dogma (1999) či seriáloch Sex v meste (1998 – 2004) a Tráva (2005 – 2012).

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Alanis MOrissette

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...