Strážca galaxie? Možno! Ale líniu si veru Chris Pratt neustrážil

Nie je to tak dávno, čo herec Chris Pratt patril medzi poriadne statných chlapíkov. Nielen so svalmi, ale aj poriadnym bruškom. A zdá sa, že do tejto "formy" sa vracia.

14.08.2019 00:00
debata
Herec Chris Pratt na zábere z pláže v Santa... Foto: Profimedia
Herec Chris Pratt na zábere z pláže v Santa Barbare v Kalifornii. Herec Chris Pratt na zábere z pláže v Santa Barbare v Kalifornii.

Čerstvý ženáč, ktorý si pred pár mesiacmi vzal Katherinu Schwarzeneggerovú – dcéru známeho herca a politika Arnolda Schwarzeneggera, sa objavil aj s nežnou polovičkou na kalifornskej pláži. Dvojica je medzi paparazzmi obľúbená a tak niet divu, že ani tentoraz ich nenechali na pokoji. Prekvapil však samotný Pratt – určite najmä mnohých fanúšikov. Je celkom zjavné, že mu pár kíl pribudlo.

Herec sa dostal do ukážkovej formy, keď začal nakrúcať úspešnú sériu Strážcovia galaxie a odvtedy sa držal naozaj na jednotku. Z času na čas zverejnil aj zábery z posilňovne či súkromia, kde pózuje hore bez a vystavuje svaly.

Hoci muskulatúra mu zostala, podľa záberov z Kalifornie podrástlo hercovi opäť bruško – teda najzradnejšia časť mužského tela, keď príde na priberanie. O tom, že by za tým bola nejaká filmová úloha (ako sa občas v prípade hollywoodskych hercov stáva), sa nevie. Zdá sa, že 40-ročný herec sa akurát opäť trošku rozjedol.

Ale konieckoncov, dôležitá je jeho vlastná spokojnosť. A zdá sa, že zamilovaná Katherine tiež neprotestuje.

zväčšiť Herec Chris Pratt sa pred pár rokmi kvôli... Foto: SITA/AP
Chris Pratt Herec Chris Pratt sa pred pár rokmi kvôli účinkovaniu v prvej snímke Strážcovia galaxie poriadne vypracoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #priberanie #Chris Pratt #paparazovia

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...