Miliardárka Jenner oslávila 22. narodeniny. Prizrite sa, vyzerá oveľa staršie!

Vychýrené Portofino si vybrala jedna z najmladších miliardárok planéty na oslavu svojich 22. narodenín. Kylie Jennerovú sledovali reportéri na každom kroku.

15.08.2019 00:00
debata (1)
Miliardárka Kylie Jenner so svojou dcérkou... Foto: Profimedia
Kylie Jenner Miliardárka Kylie Jenner so svojou dcérkou Stormy v podobných šatách pred jednou z mnohých osláv narodenín, ktoré absolvovala od 10. augusta. Jenner oslávila 22 rokov.

Najmladšia členka televízneho klanu Karadshianovcov vzala do letoviska svoju rodinu, partnera Travisa Scotta, dcérku Stormy, ale aj mamu Kris Jennerovú a jej partnera.

Paparazzovia zachytili drobnú brunetku na mnoho spôsobov. Či už pri nákupoch v luxusnom butiku a parfumérii, na večeri či obede v drahej reštaurácii alebo v bikinách, v ktorých predviedla svoje mohutné pozadie.

Medzi najnovšie zábery, ktoré v Portofine vznikli, patria tie, na ktorých sa šéfka vlastnej kozmetickej značky zladila s dcérkou Stormy a obe sa predviedli v podobných šatách.

Televízna celebrita Kylie Jenner ako 12-ročná. Foto: SHUTTERSTOCK
Televízna celebrita Kylie Jenner. Televízna celebrita Kylie Jenner ako 12-ročná.

Práve pri týchto fotografiách sa však možno vynorí v hlavách čitateľov aj otázka, či Kylie Jenner má skutočne len 22 rokov? Áno, presne toľko oslávila počas uplynulého víkendu 10. augusta. Na záberoch však vyzerá omnoho staršie, čo ju konieckoncov sprevádza od počiatkov kariéry pred televíznymi kamerami.

Iba nedávno sa znovu v médiách objavili zábery, ktoré mali pripomenúť, ako vyzerala nevlastná sestra Kim Kardashianovej pred desiatimi rokmi – teda dvanásťročná. A veruže, mnohí by ju vôbec nespoznali.

O tom, že Jenner podstúpila niekoľko plastických operácií nie je pochýb. Hovorí sa aj o tom, že okrem tváre si nechala zasiahnuť aj do pozadia a vylepšila ho implantátmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #dcéra #narodeniny #oslava #Kylie Jenner #Portofino

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...