Každý s každým... Boháčka Green má nového milenca a zamotané vzťahy!

Tak tomu sa povie poriadna šaráda! Boháčka Chloe Green, ktorá je dcérou kontroverzného podnikateľa Philipa Greena, má po rozchode s milencom Jeremym Meeksom nový objav. A nie hocijaký.

15.08.2019 12:49
debata
Boháčka Chloe Green na benefičnej párty... Foto: Profimedia
Boháčka Chloe Green na benefičnej párty organizácie UNICEF. Boháčka Chloe Green na benefičnej párty organizácie UNICEF.

Greenovú zachytili objektívy paparazzov na jachte, kde sa túlila k urastenému fešákovi. Ako sa neskôr zistilo, malo by ísť o Rommyho Gianniho, ktorý je kapitánom monackého národného tímu v konskom póle.

Fakt, že sa 28-ročná dedička siete Topshop mohla zahľadieť do fešáka staršieho od nej o štrnásť rokov, asi neprekvapí, pár takých vzťahov už za sebou má. A Gianni vyzerá ako z reklamy. Svalnaté telo, príťažlivá tvár, džentlmenské spôsoby. Ale prichádza práve tá vtipná časť…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Hard Part Isn’t Getting Your Body In Shape.The Hard Part Is Getting Your Mind In Shape.✍ PERSISTENCE

Príspevok, ktorý zdieľa Rommy Gianni (@rommy_gianni),

Hráča konského póla, ktorý sa rád pochváli na svojom Instagrame aj fotkami bez trička, totiž v minulosti spájali aj s modelkou Shannon De Lima.

Dvojica údajne románik prežila v roku 2016, teda krátko po tom, čo sa modelka rozišla so svojím manželom – známym spevákom Marcom Anthonym. Hoci pár v tom čase ešte nebol rozvedený, De Lima už pod jednou strechou s Anthonym nežila a vrhla sa do náručia Giannimu. A áno, s tým Marcom Anthonym, ktorý bol kedysi tiež manželom Jennifer Lopezovej, tvorila pár aj Chloe Green. Ich krátky vzťah sa datuje do roku 2014!

Aby sa kruh uzavrel už len zostáva, aby sa s monackým fešákom dala v budúcnosti dokopy aj Jennifer Lopez, čo poviete? Zdá sa, že celebritný svet je tiež len jedna veľká „rodina“!

Spevák Marc Anthony s Chloe Greenovou - dcérou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Marc Anthony a Chloe Green Spevák Marc Anthony s Chloe Greenovou - dcérou majiteľa značky Topshop Philippa Greena. Na zábere z roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #milenec #Marc Anthony #Chloe Green #Shannon De Lima #Rommy Gianni

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...