William a Kate dovolenkovali v Karibiku, Harrymu a Meghan stačil španielsky ostrov

Podľa informácií, ktoré priniesli španielske médiá, princ Harry spolu s manželkou, vojvodkyňou Meghan a ich 3-mesačným synom dovolenkovali na ostrove Ibiza. Správu priniesol španielsky denník "El País".

15.08.2019 14:10
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu so synčekom Archiem počas Royal Charity Polo Day v pólo klube Billingbear Polo Club.
debata

Manželský pár mal spolu so synom pristáť na ostrove 6. augusta, teda 2 dni po 38. narodeninách vojvodkyne Meghan. Následne sa mali späť do Británie vrátiť 12. augusta. Do Španielska mali priletieť súkromným lietadlom, na oddych si prenajali vilu na juhu ostrova, aby si vychutnali letné teploty.

Podľa denníka to nebolo prvý raz, čo vojvodkyňa Meghan navštívila Španielsko. V auguste 2016, ešte predtým, než spoznala princa Harryho, mala v Španielsku stráviť dovolenku v spoločnosti niekoľkých priateľov, okrem iných medzi nimi bola aj dizajnérka Misha Nonoo. Okrem ostrova Ibiza mala vtedy navštíviť aj Formenteru, vojvodkyňa Meghan údajne hovorí plynule španielsky.

Harry zasa prežil spoločné chvíle s mamou, princeznou Dianou, s otcom a bratom Williamom na ostrove Malorka v roku 1986, vtedy ako 2-ročný. Rodina strávila dovolenku v paláci Marivent, patriacemu španielskej kráľovskej rodine.

Už na jeseň čaká rodinu ďalšia zahraničná cesta, britský princ Harry, jeho manželka Meghan a ich syn Archie vycestujú do Juhoafrickej republiky. Dvojica to potvrdila v júni na službe Instagram. "Bude to naša prvá rodinná oficiálna cesta,“ uviedli. Presný termín ich cesty však známy nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Ibiza #vojvodkyňa Meghan

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...