Tehotná ako 54-ročná? Fotka milionárky Carmen Geiss vzbudzovala otázky

Svojrázna milionárka a televízna hviezda prekvapila svojich vyše pol milióna sledovateľov na Instagrame - nedávno zverejnenou fotografiou spôsobila vlnu záujmu.

17.08.2019 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata

Prečo? Slávna blondínka zverejnila dve fotografie – jedna je z roku 2004 a Carmen na nej ukazuje tehotenské bruško, pri ktorom pózuje jej dcéra Davina. Druhá fotografia je aktuálna a svieti pri nej rok 2019 – je na nej vidieť takisto väčšie, takmer tehotenské bruško.

Fanúšikovia rodinky začali okamžite špekulovať – ide o vtip alebo je Carmen naozaj tehotná? V minulosti sa manželia v rozhovore pre magazín OK! vyjadrili, že ich dve dcéry sa na nich ešte stále obracajú so žiadosťou o súrodenca. „Taký malý zázrak, to by bolo krásne,“ potvrdila vtedy blondínka a dodala: "Naše dve dievčatá sú naozaj vymodlené deti. A ako bábätká boli nesmierne sladké. A my dvaja sme si čas s nimi, keď boli ešte maličké, dosýta užívali.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2004 und 2019!! Ich habe mich doch kaum verändert

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965),

Cesta k deťom bola pre Geissenovcov naoza tŕnistá a veľmi bolestivá. Carmen počas života prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu. "Je to moja celoživotná mora, s ktorou som sa musela naučiť žiť. Téma potratov sa okolo našich životov točí ako červená niť. Je to veľmi extrémne, keď prídete o desať detí,“ priznala v minulosti v rozhovore pre magazín Closer.

Po pár hodinách však prišlo vysvetlenie záležitosti okolo jej tehotenstva, milionárka pridala aj zopár záberov v bikinách. „Nie, nie som tehotná. V mojom veku by to bolo úsmevné a zdravotne riskantné. Len sme sa zabávali pri bazéne a súťažili sme o najväčšie bruško. Ja som vyhrala,“ vysvetlila fanúšikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hallo ihr Lieben, hier ist die Aufklärung!! Natürlich bin ich nicht schwanger. In meinem Alter wäre das ja auch lächerlich und außerdem gesundheitlich sehr riskant. Wir hatten am Pool Spaß gehabt und geschaut wer den dicksten Bauch hat. Ich habe gewonnen. dazu kam noch, dass ich das alte Bild gesehen habe als ich mit Shania schwanger war und dieses mit dem Foto welches Davina gemacht hatte verglichen und fand es echt witzig wieviele parallele es zwischen diesen zwei Fotos gab, trotzdem finde ich es wirklich süß von euch das so viele uns noch ein Kind gegönnt haben aber wir sind glücklich mit unseren zwei Engeln und wollen jetzt wo sie groß sind unser Leben auch noch genießen. Eure Carmen

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965),

Matkou po päťdesiatke sa v roku 2018 stala iná známa blondínka, Brigitte Nielsen. Tá svoje piate dieťa, dcérku Fridu, priviedla na svet ako 54-ročná. Po štyroch synoch sa tak slávna Dánka a niekdajšia manželka herca Sylvestra Stalloneho dočkala dcérky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

clearly I got the best present from my daughter....her favorite pacifier. #happymothersday ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Brigitte Nielsen

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...