Tento záber tehotnej topmodelky nadchol svet! Za strie a fľaky milión lajkov

Predstava, že by žena ešte pred pár rokmi zverejnila podobnú fotografiu na sociálnych sieťach? Zdá sa byť priam nereálna. Ale topmodelka Ashley Graham rada búra zaužívané predstavy.

20.08.2019 00:00
debata
Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards. Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards.

Nie je síce prvou celebritou, ktorá sa na fotografiách objaví bez retuše či mejkapu, tentoraz však upriamila pozornosť na svoje tehotenstvo. A to, čo robí s telom.

Americká topmodelka zverejnila na svojom Instagrame záber na obnažený bok tela, na ktorom nechýba tuk, ale aj strie – typické znaky na koži, ktoré sú pre mnoho tehotných žien (no nielen ich) bežné. „Rovnaké a predsa trošku iné,“ napísala Graham k fotografii, kde vidieť aj kúsok jej ruky s naoranžovo nalakovanými nechtami.

Odozva, ktorej sa dočkala, však prekvapila nielen ju samotnú. Len za prvých pár hodín totiž dostala modelka od svojich sledovateľov vyše 750-tisíc lajkov. Celkovo pritom Grahamovú sleduje bezmála 9 miliónov užívateľov Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

same same but a little different

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Medzi tými, ktorí s nadšením prijali zobrazenie tela tehotnej ženy, boli aj mnohé celebrity. Srdečný odkaz poslala topmodelke a hviezde z titulnej strany Sports Illustrated napríklad herečka Niecy Nash, topmodelka Lily Aldrige alebo speváčka Hilary Scott z formácie Lady Antebellum. Za necelých 24 hodín si fotografia získala viac a 1,2 milión lajkov.

Aj bežní užívatelia oceňujú, že Graham hrdo ukazuje, čo sa deje so ženským telom v tehotenstve a že je úplne bežné mať drobné nedokonalosti a nevyzerať dokonalo ako na stránkach časopisov. Ashley Graham oznámila verejnosti, že je tehotná, len minulý týždeň a to pri príležitosti osláv 9. výročia jej manželstva s filmovým producentom a režisérom Justinom Erwinom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #žena #Instagram #Telo #strie #Ashley Graham

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...