Foxxa načapali s inou ženou! Je to jeho vec, nie sme spolu, odkázala Holmes

Šesť rokov s prestávkami trval údajne vzťah herečky Katie Holmesovej a Jamieho Foxxa. Už je minulosťou.

20.08.2019 14:23
debata
Herečka Katie Holmes a herec Jamie Foxx na... Foto: Profimedia
Herečka Katie Holmes a herec Jamie Foxx na zábere z apríla 2019. Herečka Katie Holmes a herec Jamie Foxx na zábere z apríla 2019.

Podľa informácií portálu Page Six sa dvojica rozišla tento rok a stalo sa tak len pár týždňov po tom, čo sa spolu ukázali na verejnosti vôbec prvýkrát na spoločenskom podujatí – konkrétne akcii MET Gala v newyorskom Metropolitnom mú­zue.

Foxxa iba pred pár dňami paparazzovia načapali v spoločnosti vnadnej krásky menom Sela Vave v jednom z nočných klubov v Los Angeles. Okamžite sa teda začali šíriť dohady o tom, či sa s bývalou manželkou Toma Cruisa naozaj rozišli. PageSix.com cituje svoj zdroj, ktorý tvrdí, že Katie Holmes už s držiteľom Oscara skončila nadobro.

„To, čo robí Jamie, len iba jeho vec. Nie sme spolu už niekoľko mesiacov,“ vyhlásila vraj Holmes počas návštevy reštaurácie v New Yorku, kde sa reč zvrtla na Foxxov nový „románik“.

Dvojica pritom nikdy nekomentovala svoj vzťah a veľmi úzkostlivo si strážila súkromie. Vídať ich spolu bolo tiež výnimočné a zhotoviť ich spoločné zábery sa podarilo paparazzom len párkrát.

Všeobecne sa zvykne tvrdiť, že Foxx bol prvým partnerom Katie Holmesovej od jej rozvodu s hercom Tomom Cruisom. Sám Foxx nebol nikdy ženatý, ale je otcom dvoch dcér. Staršia, 25-ročná Corinne sa pokúša o hereckú kariéru. V roku 2009 sa hercovi narodila z krátkeho romániku aj dcérku Anelise.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Jamie Foxx #Katie Holmes

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...