Bozky, dotyky, v podstate takmer sex! Cyrus sa od novej milenky neodtrhla

Zdá sa, že nový románik speváčky Miley Cyrusovej, ktorá pred pár dňami šokovala ohlásením rozchodu s manželom Liamom Hemsworthom, je poriadne intenzívny. Tvrdia to aspoň očití svedkovia.

21.08.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Príspevok, ktorý zdieľa Kaitlynn Carter (@kaitlynn),

Pre portál Page Six sa vyjadrilo niekoľko zdrojov, ktoré údajne videli Cyrusovú v spoločnosti modelky Kaitlynn Carterovej. Práve s ňou mala stráviť americká speváčka víkend, počas ktorého spoločne s manželom potvrdili verejnosti svoj rozchod.

Ako však píše portál, dvojica dám sa spoločne objavila aj v podniku Soho House v západnom Hollywoode a vraj sa nedokázala od seba vôbec odtrhnúť. „Bozkávali sa neustále a všade sa dotýkali,“ tvrdí zdroj. „Boli jedna druhou ako posadnuté. Nedokázali sa od seba odtrhnúť,“ komentoval informátor.

Podľa jeho slov sa dvojica na seba vrhala naozaj všade. „Na záchode, pri bare, uprostred tanečného parketu. V podstate mali spolu sex. Nie je žiadna pochybnosť o tom, že sú spolu,“ pokračoval zdroj pre PageSix.com.

Zaujímavosťou je, že rovnako ako Cyrus ohlásila rozchod s austrálskym hercom Liamom Hemsworthom, rovnako krachuje manželstvo aj jej novej partnerke. Kaitlynn Carter bola donedávna vydatá za Brodyho Jennera. Ich manželstvo bolo anulované po necelom roku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Miley Cyrus #románik #spolu #Kaitlynn Carter

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...